De ce au “divorțat”, de fapt, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi. “A suspectat-o că îi face ochi dulci unui apropiat al clanului…”

Publicat: 07/09/2020 | 23:05

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi împlineau fix doi ani de relație pe 1 septembrie, motiv numai bun s-o pună de o mare petrecere, doar că a ieșit fix pe dos: cei doi au anunțat despărțirea! El s-a resemnat în brațele Dariei Radionova, fosta iubită, ea s-a îndepărtat de țară, dar prinzând în mreje un cunoscut milionar turc. S-au speculat diverse motive ale rupturii, dar CANCAN.RO a aflat că, la mijloc, ar fi fost vorba doar de gelozia bărbatului, urmată de o ieșire violentă, pentru că o suspecta pe fosta prezentatoare TV că i-ar fi făcut ochi dulci unui apropiat al clanului Calu.

(CITEȘTE ȘI: DOVADA CĂ ALEX BODI S-A ÎNTORS LA RUSOAICĂ, DUPĂ DESPĂRȚIREA DE BIANCA DRĂGUȘANU. AVEM IMAGINILE CARE L-AU „DEMASCAT”)

”E definitivă”, avea să completeze Bianca Drăgușanu anunțul despărțirii! Semn că se întâmplase ceva grav, de neiertat, între cei doi. Sursele D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al CANCAN.RO) aveau să afle motivele care au condus la separarea Biancăi de Alex. De la un presupus zâmbet într-un club ar fi pornit adierea vântului transformat în furtună, apoi în uragan.

”Ea și un apropiat al clanului Calu, bodyguard de meserie, și-ar fi aruncat ocheade. De asta ar fi suspectat-o Bodi, iar atunci a coborât iadul pe pământ”, a dezvăluit o sursă a site-ului nostru. Criză excesivă de gelozie ar fi făcut bărbatul, manifestând față de iubita lui o violență ieșită din comun. Speriată, Bianca nici nu ar mai fi apucat să încerce să-și demonstreze nevinovăția, văzându-l pe Bodi un pachet de nervi.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au despărțit pe 1 septembrie, fix când împlineau doi ani de relație

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au despărțit, diva s-a refugiat în Turcia

Decizia o luase în acele clipe, dar a doua zi s-a retras, ”oficial”, din relația care se dovedise de câteva ori toxică. Și, ca să-și liniștească sufletul, a plecat din țară. În Turcia a aterizat diva și, colac peste pupăză, avea să dea ochii cu un celebru milionar din Țara Semilunei, Cengiz Şıklaroğlu, nimeni altul decât fostul iubit al Ioanei Filimon și al Otiliei Bilionera. Se cunoșteau, s-au plăcut pe loc, pentru că liberi ca pasărea cerului erau amândoi, așa că showbiz-ul avea marfă bună: ”cuplul momentului!” E drept, își ”aruncaseră mănușa”, în zilele precedente întâlnirii, pe Instagram, unde au purtat mici dicuții.

Bianca și turcul au sărit peste ”preludiu”. Argument stau imaginile în care Bianca Drăgușanu se află într-o mașină de lux a lui Cengiz Şıklaroğlu. Iar turcul, băiat finuț, o tratează pe sexoasa blondină mai ceva ca pe o prințesă. Mașină la scară, cu șofer, i-ar fi pus la dispoziție milionarul, dar nu ar fi uitat și de un frumușel buget pe care i l-ar fi predat pentru a se ”descurca” în lumea plină de tentații, cu magazine de top mai peste tot.

Bianca Drăgușanu a plecat din țară după despărțirea de Alex Bodi

Otilia Bilionera l-a impresionat, Ioana Filimon ar fi o ”mincinoasă”

Cengiz Şıklaroğlu avea să dezvăluie, pentru CANCAN.RO, amănunte picante din relațiile pe care le-a avut cu Otilia Bilionera și Ioana Filimon. Una l-a dezamăgit, pe alta o poartă în suflet. ”Am trăit pentru numele și reputația mea până la 35 de ani. Femeile au avut întotdeauna prioritate în viața mea. Eu cu Otilia am trăit o frumoasă poveste, poate în cele mai dificile și periculoase momente din viață. Otililia este o femeie adevărată și foarte cinstită. A ales să stea lângă mine în cele mai dificile momente, chiar și atunci când am fost implicat în răfuieli ale mafiei.

(NU RATA: AM AFLAT CINE ESTE DE FAPT IUBITUL SECRET AL CELEI MAI SEXOASE VEDETE DIN ”FERMĂ”! A FOST ARESTAT ÎN TURCIA ȘI…)

La scurt timp după ce m-am despărțit de Otilia, am avut parte de un adevărat război, iar dușmanii mei au reușit să mă împuște de trei ori. Despre Ioana nu pot spune acest lucru. Cu Ioana este o idilă turcească. Ea este doar o mincinoasă. Iubesc femeile și manifest un mare interes pentru ele. Dar după relația pe care am avut-o cu Ioana, am înțeles valoarea Otiliei. Ioana a mințit despre Otilia. După ce am vorbit cu Otilia, am înțeles că Ioana este o mincinoasă”, a povestit milionarul turc.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.