Ce umilință! Bianca Drăgușanu i-a dat „fatala” lui Alex Bodi! Ce fotografie a făcut publică în urmă cu puțin timp

Autor:
Publicat: 07/09/2020 | 16:43
Ce umilință! Bianca Drăgușanu i-a dat „fatala” lui Alex Bodi! Ce fotografie a făcut publică în urmă cu puțin timp

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au ales să-și spună din nou „adio”, chiar în ziua în care aniversau 2 ani de relație. De la marea despărțire, care s-a anunțat a fi una iremediabilă, Bianca Drăgușanu a început să-i tot trimită atacuri în social media, fostului său soț.

Bianca Drăgușanu nu ratează nicio ocazie să-l umilească pe Alex Bodi. Tocmai de aceea, blondina a mai postat un mesaj cu subînțeles, pentru fostul său soț. Mai exact, pe Instagramul său, Bianca Drăgușanu a postat la instastory o fotografie cu o pereche de papuci de culoare roz, sugerând, cel mai probabil, faptul că i-a dat papucii lui Alex Bodi.

Aceasta nu este, însă, prima umilință pe care i-o aduce afaceristului, de când nu mai formează un cuplu. Imediat după ce a anunțat despărțirea de Alex Bodi, Bianca a șters toate fotografiile cu ea și fostul soț, din social media.

Bianca Drăgușanu, două mariaje eşuate

Bianca Drăguşanu s-a născut pe 6 martie 1982 în Hunedoara. Ea şi Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la starea civilă a Sectorului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi le-au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei, Zsolt Csergo. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, au divorţat.

Ulterior, Bianca Drăgușanu și Victor Slav şi-au reluat relaţia în secret, după care blonda a făcut totul public. Vedeta i-a dăruit o fiică prezentatorului TV. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016.

Bianca Drăgușanu s-a căsătorit civil cu afaceristul extravagant din Mediaș pe 1 august 2019, iar ceremonia a fost organizată în mare secret – părinții vedetei nu știau nimic despre planurile sale. Fosta prezentatoare de la Kanal D a divorțat de Alex Bodi la notar pe 10 martie 2020.

Alex Bodi: „Cu mine nu mai are ce căuta!”

Alex Bodi a început să fie „bombardat” în mediul online cu fel și fel de mesaje legate de Bianca Drăgușanu. La fiecare dintre acestea, afaceristul a oferit răspunsuri extrem de ferme.

„Vezi că e disperată „Beanca” să o găsești…se tot pozează prin aeroport, hotel, mașină închiriată… și-a vândut două poșeste… ar trebui să îi transferi și ei bani, că după o ai pe conștiință… ți-a lăsat și un mesaj… yes, you find me.”, i-a scris un fan lui Bodi pe Instagram.

„Ea caută singură bărbații la domiciliu. Cu mine nu mai are ce căuta.”, a răspuns hotărât Alex Bodi.