Bianca & Bodi răstoarnă toate “scenariile”. S-au împăcat și după noua despărțire “definitivă”, iar noi avem dovada filmată

Publicat: 13/09/2020 | 23:26

E oficial, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au împăcat după ultima despărțire „definitivă” și formează, din nou, un cuplu. După doar o rundă de ”negocieri”, fosta prezentatoare TV i-a mai dat o șansă musculosului afacerist. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imaginile care consfințesc reconcilierea celui mai surprinzător cuplu din showbiz-ul românesc.

Chiar dacă au susținut că ”divorțul” este definitiv, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au dat-o, până la urmă, la pace și formează iarăși un cuplu. Din câte se pare, fosta prezentatoare și musculosul afacerist și-au dat seama că nu pot sta sub nicio formă departe unul de celălalt. (CITEȘTE ȘI: BIANCA DRĂGUȘANU “UMBLĂ LA PUȘCULIȚĂ” DE CÂND S-A ÎNTORS DIN TURCIA)

Duminica în familie

Duminică, în jurul prânzului, CANCAN.RO i-a întâlnit pe Bianca Drăgușanu și Alex Bodi într-un renumit mall din zona de nord a Capitalei. Din câte se pare, după ce, în urmă cu câteva seri, au purtat o rundă de „negocieri” într-un restaurant din zona de nord, Bianca și Alex au ajuns la concluzia că nu pot sta departe unul de celălat și este cazul să mai dea încă o șansă relației.  

E oficial, Bianca și Alex Bodi s-au împăcat

Așa se face că, împreună cu fiica Biancăi, Sofia, cei doi au ieșit la o sesiune de shopping în centrul comercial din zona Băneasa. Au luat mai multe magazine la bani mărunți, de unde au ieșit cu mai multe pungi pline-ochi cu articole vestimentare. (VEZI AICI: DE CE AU “DIVORȚAT”, DE FAPT, BIANCA DRĂGUȘANU ȘI ALEX BODI. “A SUSPECTAT-O CĂ…”)

S-au bucurat din plin de momentele petrecute împreună și au conturat tabloul unei familii fericite. După lungul periplu prin magazinele centrului comercial, Bianca Drăgușanu, Alex Bodi și micuța Sofia s-au oprit la standul cu înghețată. Cu mic, cu mare, și-au luat câte un desert răcoros, pe care l-au savurat cu poftă.

Ca un veritabil cavaler, pe lângă faptul că a ”dat cu cardul” la fiecare magazin, Alex Bodi a fost cel care s-a luptat cu multitudinea de pungi în care se aflau cumpărăturile. (NU RATA: BIANCA DRĂGUȘANU ȘI-A SCHIMBAT TOTAL LOOK-UL: “CE BINE TE PRINDE CULOAREA ASTA LA PĂR”. CUM ARATĂ FOSTA PREZENTATOARE CARE A RENUNȚAT LA BLOND)

Bianca, Bodi și micuța Sofia, tabloul familiei fericite

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, momente tensionate

Pe 1 septembrie, exact în ziua în care Bianca și Alex împlineau doi ani de relație, a fost anunțată și despărțirea. Cei doi au vorbit extrem de frumos unul despre celălalt și totul părea că s-a terminat în termeni amiabili și definitiv.

În urmă cu două seri, Alex Bodi nu a mai rezistat și s-a dus peste Bianca la un restaurant unde aceasta petrecea. Conform personalului de acolo, Alex Bodi ar fi venit destul de nervos și ar fi discutat, în contradictoriu, minute bune cu Bianca. Mai apoi au ieșit în afara localului, unde s-au contrat, din nou, în parcare. (NU RATA: BIANCA DRĂGUȘANU A ÎNNEBUNIT PLAJA CU POSTERIORUL EI TUNAT + POZIȚII ȘI SĂRUTURI CA ÎN “DIRTY DANCING” CU ALEX BODI)

Bianca Drăgișanu s-a împăcat cu Alex Bodi

Bianca Drăgușanu a fost căsătorită de două ori

Bianca Drăguşanu s-a născut pe 6 martie 1982 în Hunedoara. Ea şi Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la starea civilă a Sectorului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi le-au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei, Zsolt Csergo. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, au divorţat. (VEZI ȘI: BIANCA DRĂGUȘANU A DEZVĂLUIT UN SECRET DIN VIAȚA INTIMĂ. BĂRBAȚII AU ÎNNEBUNIT DE PLĂCERE CÂND AU AFLAT CE PREFERĂ DIVA ÎN DORMITOR)

Ulterior, Bianca Drăgușanu și Victor Slav şi-au reluat relaţia în secret, după care blonda a făcut totul public. Vedeta i-a dăruit o fiică prezentatorului TV. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016.

Bianca Drăgușanu s-a căsătorit civil cu afaceristul extravagant din Mediaș pe 1 august 2019, iar ceremonia a fost organizată în mare secret – părinții vedetei nu știau nimic despre planurile sale. Fosta prezentatoare de la Kanal D a divorțat de Alex Bodi la notar pe 10 martie 2020.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.