Însărcinată în 4 luni, Dana Rogoz este în doliu: “E îngrozitor de trist 💔”

Publicat: 29/12/2019 | 15:20

Însărcinată în patru luni, Dana Rogoz traversează o perioadă dificilă acum, chiar în timp ce ar trebui să se bucure mai mult ca niciodată… Frumoasa actriță a pierdut o ființă dragă din viața sa și a împărtășit durerea care i-a cuprins sufletul. Ea a așternut câteva gânduri pe Internet, unde a primit sute de încurajări.

Însărcinată în 4 luni, Dana Rogoz este în doliu: “E îngrozitor de trist 💔”

Aflată într-o vacanță de vis în Sri Lanka împreună cu familia ei, Dana Rogoz a aflat că Perdita, cățelușa sa, a murit. Vedeta nu și-a putut stăpâni lacrimile după ce a primit această veste, iar când și-a revenit din șocul suferit, a postat o poză de album cu superbul patruped… Potrivit mărturisirilor sale, fotografia a fost realizată pe vremea când era însărcinată cu fiul ei.

“362/365 Pe 27 dec, acum 6 ani, in jurul orei 1 noaptea, am gasit-o umbland speriata pe mijlocul strazii. I-am cautat stapanii pentru o perioada de timp, pana cand ne-am dat seama ca o iubim si ca e a noastra deja. Atunci, ca si acum, eram insarcinata. Azi, Perdita a murit. E ingrozitor de trist. 💔”, a scris Dana Rogoz pe contul ei de Instagram, dar și pe cel de Facebook.
Citește și: Dana Rogoz și-a arătat burtica de graviduță: “Da, e fetiță!”
“Îmi pare rău. Durerea resimțită prin pierderea unui cățel e greu de suportat. Este un membru al familiei. Dar gândește-te că undeva aleargă și e fericita”, “A plecat un înger alb în raiul alb și bun al necuvantatoarelor! Sau, mai degrabă, a luat-o Moș Crăciun în țara lui, să îi păzească renii năzdrăvani …”, “Imi pare nespus de rau. Si eu am plans mult dupa animale.💕😢” sunt trei dintre comentariile lăsate de internauți la postarea viitoarei mămici.