Interlop-filantrop: cel mai cunoscut camatar din Romania face cheta pe internet pentru un copil sarac!

Publicat: 16/01/2015 | 00:18
Interlop-filantrop: cel mai cunoscut camatar din Romania face cheta pe internet pentru un copil sarac!

Despre Nutu Camataru s-au spus multe, au facut-o si procurorii in dosarele prin care l-au trimis la puscarie de mai multe ori, incat si familia lui a admis ca nu exista un abonat mai “fidel” al penitenciarelor din Romania. 

Anchetat pentru acuzatii de proxenetism, trafic de persoane si chiar tentativa de omor, cel mai cunoscut camatar din Romania a rasuflat usurat atunci cand, anul trecut, judecatorii i-au admis cererea de arest la domiciliu. Caci, nu e asa, unde poate fi mai bine decat la tine acasa. Plictisit din cauza faptului ca nu poate parasi vila din ferentati, cunoscutul interlop si-a cautat ocupatie.

nutu camataru

„Astept sa vad baietii de valoare”

Astfel, Nutu a devenit activ pe internet, acolo unde a facut recent un anunt care i-a surptins pe multi dintre cunoscutii sai.
Astfel, fratele lui Sile a devenit filantrop! A ramas Impresionat de un caz social si a facut demersuri pentru a da o mana de ajutor.

“Cine este in Oradea si vrea sa faca un bine? Exista un copilas care chiar are nevoie de ajutor. Nu va ganditi la mare lucru. Astept sa vad baietii cu caracter si valoare”, a scris Nutu Camataru pe Facebook.

Nutu Camataru

Nu a durat mult, iar prietenii interlopului au jutat cu bani si alte lucruri utile pentru familia nevoiasa.

Nutu vrea sa se insoare

La scurt timp dupa ce a iesit din inchisoare, Nutu si-a anuntat prietenii ca intentioneaza sa se casatoreasca cu iubita lui, cea supranumita “Brazilianca”. In plus, interlopul isi doreste sa devina din nou tata.

Nutu Camataru

„Nutu vrea sa se casatoreasca si religios cu Claudia. O iubeste foarte mult si o apreciaza pentru ca este cuminte si ca nu ii iese din vorba. Nu l-a suparat niciodata si nu ii da niciun motiv sa se indoiasca de ea. Este o sotie model. Pentru ca este arestat la domiciliu si nu se poate cununa in biserica, un preot va veni acasa pentru a oficia slujba prin care cei doi vor fi sot si sotie si in fata lui Dumnezeu”, a povestit o sursa CANCAN.ro.

CITESTE SI: 

“Brazilianca”lui Nutu Camataru s-a dezbracat de orice secret! Ce ne-a spus cand ne-a sunat pe telefonul de pont!

“Spaima Bucurestiului” a devenit spaima puscariei! Nutu Camataru sforaie la greu dupa ce se da stingerea

(M.A.)