Interlopi ridicați de mascați de la o gală de box! Totul a fost live, pe Facebook

Publicat: 18/06/2019 | 18:22
Interlopi ridicați de mascați de la o gală de box! Totul a fost live, pe Facebook

Procurorii DIICOT au intervenit în forță pe străzile din Deva. Nu mai puțin de 16 persoane, despre care se spune că ar face parte din lumeainterlopă, au fost ridicatede mascați. Aceștia se duceau la o gală de box.

Oamenii legii au oprit mai multe mașini în trafic și au încătușat mai multe persoane. Unul dintre martori a transmis în direct pe Facebook capturarea suspecților de crimă organizată, notează observator.tv. „Arestare în direct. Vreo 20 sunt arestați. E multă lume și multă gardă. E plin de mascați. Mamă, dar cine sunt ăștia, sunt foarte urâți. Pun pariu că-i trafic. E problemă mare aici. Uite acolo, jos, sunt numai pistoale și arme, confiscate. E plin de arme, pistoale, săbii. Nu ne lasă să ne apropiem”, a fost reacția bărbatului care a asistat la intervenția mascaților.

La un moment dat, filmarea a fost întreruptă, la cererea unuia dintre ofițeri.

Potrivit sursei citate, cele 16 persoane ridicate de procurorii DIICOT sunt anchetate într-un dosar de proxenetism și alte fapte de crimă organizată. Indivizii sunt bănuiți că ar face parte din lumea interlopă din judeţele Galaţi şi Ialomiţa, dar şi din Bucureşti.

Citește și...