Interlopii români din Roma au intrat în conflict cu polițiștii italieni. Scene halucinante în capitala Italiei

Publicat: 22/02/2019 | 15:15
Interlopii români din Roma au intrat în conflict cu polițiștii italieni. Scene halucinante în capitala Italiei

S-a întâmplat ieri după-amiază, în cartierul Tor Bella Monaca de la periferia Romei. Poliţiştii din Roma au fost înconjuraţi şi ameninţaţi de interlopii români din capitala Italiei. Scenele halucinante au avut loc în timpul unei urmăriri pentru prinderea a doi tineri români care erau bănuiţi de trafic de droguri, deţinere de arme şi furturi.

Tinerii au fost urmăriți de o mașină a poliției, informează observator.tv, iar la un moment dat mașina fugarilor a fost lovită, iar tinerii români au fost opriți de polițiști.

În acel moment, situația a degenerat. Zeci de interlopi români au înconjurat forţele de ordine şi au început să îi ameninţe pe poliţişti pentru a-i scăpa pe cei doi tineri. Unul dintre poliţişti a fost nevoit să scoată pistolul şi să tragă mai multe focuri de avertisment în aer, informează iltempo.it. După ce au fost arestați cei doi români, poliţiştii au efectuat o percheziţie în casa unei femei în vârstă de 54 de ani, din Sardinia. Femeia era suspectată că, împreună cu fiica ei de 29 de ani, i-ar fi ajutat ajutat pe interlopi.

ÎInteresant este și că – într-o maşină a femeii – au fost găsite 650 grame de marijuana, plus un pistol Wesson Special de calibrul 38.

Bineînțeles, au ajuns în arest atât cei doi tineri, cât și femeile respective.