Interlopul care a terorizat Brasovul “plange” in puscarie dupa o masa. A obtinut mobilierul, insa nu a apucat sa se bucure de el

Publicat: 13/07/2013 | 12:00

Alen Moisin, unul din liderii lumii interlope din Brasov, s-a plans recent judecatorilor de lipsa mobilierului din inchisoare, iar cererea lui a fost admisa in parte.

 

Alen Moisin a fost transferat la inchisoarea din Miercurea Ciuc inainte de a primi mobilierul
Alen Moisin a fost transferat la inchisoarea din Miercurea Ciuc inainte de a primi mobilierul

Alen Moisin, care a devenit cunoscut la inceputul anilor 2000, atunci cand Brasovul s-a transformat in terenul de lupta dintre doua gasti rivale, s-a plans magistratilor ca mobilierul din celula in care era inchis la Penitenciarul Codlea este insuficient, el fiind nemultumit si de faptul ca in camera sunt prea putine mese. Interlopul a sustinut in plangere ca judecatorul delegat al inchisorii i-a respins cererea de a primi anumite obiecte de mobilier si ca acest lucru il nemultumeste profund.
Moisin s-a mai declarat nemultumit si de lipsa iluminatului natural si artificial, iar instanta i-a admis in parte cererea, sub aspectul lipsei mobilierului necesar. Interlopul brasovean nu a apucat insa sa se bucure de victoria pe care a obtinut-o in instanta.

Moisin era nemultumit de mobilierul din celula
Moisin era nemultumit de mobilierul din celula

Desi astepta sa primeasca masa mult dorita pe care sa-si puna dimineata cana de cafea, interlopul a primit o veste proasta. A fost mutat la Penitenciarul de la Miercurea Ciuc, astfel ca daca daca si acolo ii va lipsi mobilierul, va trebui sa o ia de la capat si sa se adreseze instantei de judecata.
Oficialii Penitenciarului Codlea au declarat pentru CANCAN.ro ca in perioada in care Alen Moisin a fost la ei, acesta a stat intr-o camera de tranzit in care se aflau cinci paturi, un dulap, o masa si trei scaune, si ca judecatorul delegat a considerat ca cererea lui nu este intemeiata.

Lupte de strada in Brasov

Alen Moisin este un vechi client al politistilor
Alen Moisin este un vechi client al politistilor

Alen Moisin a devenit cunoscut la sfarsitul anilor ’90, atunci cand doua bande rivale din cartierul Noua isi disputau suprematia. Interlopul si oamenii sai au iesit pe strada inarmati cu bate si alte obiecte, iar la scurt timp Brasovul a devenit un teatru de lupta. Cu toate ca la fata locului au fost trimise trupele special ale Politiei, cele doua bande rivale s-au razboit timp de mai multe zile in plina strada. Moisin a mai fost unul dintre protagoniştii unui conflict sangeros care a avut loc in fata unui club din orasul de sub Tampa. soldat cu zeci de răniţi. In acea bataie s-au folosit arme albe si de foc, zece persoane au fost ranite, o masina incendiata, iar un barbat a fost impuscat. (B.G.)

 

Citește și...