Internauții au observat detaliul! Cleopatra Stratan, înșelată de iubit?

Publicat: 31/07/2020 | 08:22
Internauții au observat detaliul! Cleopatra Stratan, înșelată de iubit?

Cleopatra Stratan și Edward Stana se întrec în declarații de iubire în mediul online. Cei doi petrec foarte mult timp împreună, doar că un comentariu al tânărului către o altă vedetă i-a făcut pe internauți să ridice din umeri! E înșelată fata lui Pavel Stratan?

CITEȘTE ȘI: CEL MAI NOU CUPLU DIN SHOWBIZ ARE DEJA PLANURI MARI DE VIITOR. CLEOPATRA STRATAN ȘI EDWARD SANDA ÎȘI DORESC FETIȚĂ, IAR LA ANUL SE VOR MUTA ÎMPREUNĂ

Bibi, o cunoscută vloggeriță, a primit un comentariu care lasă semne de întrebare. Trei flăcări i-a lăsat Edward acesteia la o fotografie ”delicioasă”. Iar internauții au speculat, imediat. Și l-au criticat pe cântăreț pentru gestul făcut, scrie wowbiz.ro.

Cleopatra și Edward, mesaje de dragoste la foc automat

Edward Sanda și Cleopatra Stratan trăiesc de câteva luni o poveste de dragoste. Cei doi și-au făcut publică relația amoroasă, iar de atunci își impart, pe rețelele de socializare, declarații savuroase de iubire. „TU ești jumătatea sufletului meu și știu și simt că viața mea merită trăită alături de tine, cel puțin o veșnicie! Te iubesc enorm!❤️La mulți ani, TOT-ul meu!”, a a fost declarația de dragoste a Cleopatrei Stratan.

NU RATA: CLEOPATRA STRATAN, ÎN VARIANTA LATINO, ȘI-A UIMIT ADMIRATORII. CU CINE SEAMĂNĂ FIICA LUI PAVEL STRATAN ȘI CUM AU REACȚIONAT FANII

După mesajul impresionant transmis pe Instagram, Edward i-a dat imediat un răspuns pe măsură frumoasei sale iubite. „Îți mulțumesc ca exiști in viața mea și ca îi dai sens! Te iubesc mai mult decât orice pe lumea asta! Mulțumesc , cea mai frumoasa și specială fata din univers! „, a scris Edward Sanda.