Interviu cutremurator cu Marioara inainte de moarte: „Cred intr-o putere supranaturala care ne vede si ne da ceea ce meritam”

Publicat: 20/04/2015 | 00:01

Marioara Zavoranu era stapana peste 60 de milioane de euro, dar avea un singur "stapan": pe Cel din Ceruri. Mama Oanei credea cu tarie in Dumnezeu, la care "apela" si la bine, si la rau. Totodata, Marioara era convinsa ca El ii va da ceea ce merita.

Marioara Zavoranu a vorbit despre moarte cu zambetul pe buze. Intr-un interviu acordat in exclusivitate pentru Cancan.ro, emisiunea de la Romania tv, Marioara ii transmitea Oanei ultima sa dorinta: sa fie inmormantata intre cei doi soti ai sai.

Marioara Zavoranu mai are o singura cale de atac
Marioara Zavoranu mai are o singura cale de atac

  „V-ati rezervat acolo un loc pentru dv. sau va luati in alta parte… pentru eu stiu cate zeci de ani de acum inainte? Nu m-am gandit, sincer sa-ti spun, dar in cimitir am doi soti. Si pe tatal Oanei, si pe Zavoranu. Un locsor acolo si pentru mine cred ca se va gasi… la unul dintre cei doi soti. Intre cei doi, de ce langa unul. Unul mi-a fost foarte important, fiind tatal Oanei si sotul meu si cu celalalt am fost in relatii foarte bune, n-am nicio rezerva. Oana va stii ce va face cu mine” declara, in urma cu ceva timp, regretata Marioara Zavoranu. 

Marioara

 Inainte sa se stinga pe patul de spital, Marioara a primit binecuvantarea unui preot. Inainte de asta, mama Oanei marturisea care sunt legaturile sale cu divinitatea. „Am vazut oameni acum, de Sf Maria, cand era si ziua mea, mergand in genunchi si pe coate, in jurul manastirilor. Nu cred ca Biserica poate sa ingaduie umilinta asta. Ne putem umili noi, vis-a-vis de noi, si in fata lui Dumnezeu altfel. Prin cainta, prin intelepciune, prin iubire, prin fapte bune, nu tarandu-ne pe jos ca omidele. Nu-mi place, eu vad altfel religia, vad ceva mult mai mult fata de ceea ce se infaptuieste, si ceea ce unii preoti fac din Biserica romaneasca. 

marioara nu vrea sub nicio forma sa ii dea averea Oanei
marioara nu vrea sub nicio forma sa ii dea averea Oanei

  Eu as zice ca daca s-ar duce in Biserica, sa stea in genunchi in fata lui Dumnezeu, numai atat si sa se roage din tot sufletul, dar sa se duca si cand le e bine, si cand le e rau. Nu numai cand le e rau. Eu asa vad… asta nu inseamna ca nu cred, eu cred numai in Dumnezeu. Asa sunt eu facuta, sa cred intr-o putere supranaturala care ne vede si ne da la fiecare ce meritam. Eu vad altfel lucrurile, mai pamantesti si mai… cu totul mai cu suflet, si mai cu inclinare, spre binele celui de langa tine” marturisea mama Oanei Zavoranu. Si-a dorit sa ajunga langa cei doi soti ai sai, in cimitirul din care a facut o parte din avere. „Citeam ca nu mai aveti foarte multe locuri. Da, intr-adevar, nu mai am multe locuri si va dati seama, venitul de la acest cimitir nu mai e important pentru ca ramane numai la cota aceea anuala. Puteti sa-mi spuneti la cat e estimata o groapa, un loc de veci in cimitirul dvs? Intre 3 si 5 mii de euro, o groapa in care se pot baga 3 morti. Deci, o familie. O familie, da. Dupa care au de platit o taxa anuala de administrare. Da, dar e o taxa infima, avand in vedere ca acolo se consuma apa, curent, sunt paznici, curatenie permanenta, nu am avut niciun fel de reclamatii ci din contra, numai laude” mai spunea Marioara Zavoranu, pentru Cancan.ro.

Marius Nita
 

Citește și...