Într-o criză de gelozie, o tânără de 21 de ani și-a înjunghiat mortal iubitul: ”Am mers prea departe de data asta, dar a trebuit!”

Publicat: 06/12/2018 | 21:48

Într-o criză de gelozie, o tânără de 21 de ani și-a înjunghiat mortal iubitul. Cei doi se aflau la o petrecere, iar Demi Harris nu s-a mai putut controla atunci când a obsrvat că iubitul ei – în vârstă de 39 de ani – a intrat în jacuzzi alături de două femei dezbrăcate.  (Angajeaza-te si castiga 10.000$ lunar!)

Conform informațiilor furnizate de Metro, tânăra a avut un acces de nervi atunci când și-a văzut iubitul în compania celor două femei, iar criza de gelozia a avut un final tragic. Cuplul s-a certat ”la cuțite”, cum se spune, iar de aici până la crimă nu a fost decât un pas. (Studio de videochat Bucuresti ofera salariu garantat!)

”Ce am făcut? Ce am făcut?”, a strigat tânăra după ce și-a înjunghiat iubitul, apoi a continuat: ”De data asta am mers prea departe. L-am înjunghiat, dar a trebuit!” (Ia-ti masina visurilor tale in doar cateva luni!)

Avocatul tinerei a spus că aceasta s-a simțit umilită și de aceea a recurs la un astfel de gest extrem. Tânăra riscă acum 21 de ani de închisoare.  (Cel mai bun studio de videochat din Bucuresti face angajari)

Demi Harris, tânăra care și-a înjunghiat iubitul într-o criză de gelozie

 

 

Citește și...