Într-un costum de baie sexy, Ilinca Vandici i-a stârnit pe toți cu poziția de infarct în care a stat pe o saltea la piscină

Publicat: 18/08/2019 | 22:30

Ilinca Vandici “a incediat” rețelele de socializare, după ce a postat o poză HOT din vacanța de lux petrecută în Grecia. Prezentatoarea de la Kanal D a împărtășit momentul în care i-a stârnit pe toți cei care erau prezenți la piscina unde ea se relaxa! Și asta pentru că în imagine, vedeta stă într-o poziție de infarct în timp ce are pe ea un costum de baie sexy.

Citește și: Ilinca Vandici, fotografiată cu zonele intime la vedere pe o plajă din Grecia. Vezi pozele cu vedeta Kanal D

Ilinca Vandici i-a stârnit pe toți cu poziția de infarct în care a stat pe o saltea la piscină

La 33 de ani și după o sarcină, Ilinca Vandici arată fenomenal, iar cea mai recentă fotografie publicată de ea i-a surprins chiar și pe cârcotași. După cum puteți vedea în imaginea din galeria foto a articolului, vedeta stă pe burtă pe o saltea dintr-o piscină din Grecia, iar privirile tuturor “au aterizat” pe posteriorul ferm al acesteia. Poza HOT a fost însoțită de descrierea: “Monday, Tuesday, Wednesday, Thursday, BLINK, Monday (n.r.: Luni, marți, miercuri, joi, clipire, luni) ??”. La scurt timp după ce a urcat imaginea pe rețelele de socializare, ea a lăsat comentariul: “#soare #vacanta #travel #grecia #relax #love #blessed? #happy #enjoy #life #family”.

Citește și: Ilinca Vandici a făcut anunțul despre a doua sarcină: “Este foarte dificil!”

Cu siguranță poza de pus în ramă a fost făcută de soțul Ilincăi Vandici, Andrei Neacșu. “Norocos fotograful”, “Un înger… pe o rază de soare ❤️?”, “Sexy❤?Regină❤❤Perfectă?❤Adorabilă?”, “Cea mai frumoasă, superbă ❤️”, “Te iubesc” sunt cinci dintre comentariile strânse de postarea vedetei. Ilinca Vandici și Andrei Neacșu au împreună un băiat; Zian s-a născut pe 23 iulie 2017.

Ilinca Vandici, într-o rochie mulată și fără lenjerie intimă

Recent Ilinca Vandici s-a lansat într-o afacere cu produse de înfrumusețare. Pentru lansarea oficială, vedeta a făcut o ședință foto specială, iar rochia aurie și mulată din imaginea de mai jos este una dintre ținutele purtate. Croaiala sexy a făcut-o pe prezentatoare să renunțe la lenjeria intimă, iar un internaut i-a spus: “Ești mult mai frumoasă ca o zeiță ?”. Vedeta și-a transformat o pasiune mai veche în business și se laudă că urmează să lanseze o gamă de creme prietenoase și cu pielea, și cu mediul.

Ilinca Vandici a împlinit 33 de ani pe 17 iunie © Facebook
Ilinca Vandici a împlinit 33 de ani pe 17 iunie © Facebook

Produsele pe care Ilinca Vandici le vinde sunt fabricate în Italia. “Pentru că am testat, de-a lungul timpului, foarte multe produse și am avut parte de foarte multe experiențe, am ajuns în punctul în care am descoperit ceva magic, iar ulterior mi-am dat seama că ar fi frumos din partea mea dacă aș împărtăși secretele astea, cu atât mai mult cu ele vin dintr-o arie cât se poate de organică, non toxică, sunt produse netestate pe animale. Linia mea, pentru început, conține patru produse – gel de duș, unt de corp, scrub cu glitter (n.r.: sclipici) extras din rocă și un ulei de corp cu glitter auriu, care are și protecție solară și poate fi folosit și la plajă”, a declarat vedeta, relatează libertatea.ro.

Citește și...