Între Andreea Bălan și George Burcea nu mai există cale de împăcare: ”Actele s-au depus…”

Publicat: 24/04/2020 | 08:58
Între Andreea Bălan și George Burcea nu mai există cale de împăcare: ”Actele s-au depus…”

Între Andreea Bălan și George Burcea pare a se fi rupt orice punte de legătură, chiar dacă mulți dintre admiratorii cuplului au sperat și speră, încă, într-o surprinzătoare împăcare. Totuși, desfășurarea evenimentelor face improbabilă o astfel de perspectivă optimistă, iar Andreea Bălan a făcut o dezvăluire extrem de importantă în întreg contextul sentimental.

În timpul unei convorbiri telefonice desfășurate la Showbiz Report, Andrei Ștefănescu a avut o mică ”problemă” atunci când s-a referit la George Burcea. Practic, nu știa cum să se exprime în legătură cu acesta – soțul Andreei Bălan sau fostul soț al vedetei. Dar chiar Andreea Bălan a rezolvat situația respectivă, declarând că actorul este fostul soț, și că actele de divorț au fost depuse.

”Îi puteți spune fostul soț pentru că actele deja s-au depus”, a transmis Andreea Bălan.

(CITEȘTE ȘI: ANDREEA BĂLAN ȘI GEORGE BURCEA CONTINUĂ “MECIUL” ÎNCEPUT DE SĂRBĂTORI. “S-A PURTAT CA UN…”)

”Eu am încercat pe cât posibil să nu spun foarte multe lucruri”

Andreea Bălan a mărturisit la Antena Stars că motivul pentru care a ales să-l blocheze pe George Burcea pe contul de Instagram al fetițelor sale a fost acela că fostul ei soț avea postări nepotrivite. De asemenea, vedeta a mai povestit că George Burcea o atacă fără să ia n calcul că ea este, mai presus de toate, mama fetițelor sale.

„Îmi pare foarte rău că fostul meu soț lovește în mine și că nu gândește de multe ori, și uită că sunt mama copiilor lui, și că trebuie să aibă o relație civilizată cu mine, de dragul copiilor. Eu am încercat pe cât posibil să nu spun foarte multe lucruri și să nu dezvălui cu exactitate lucrurile urâte dintre noi, de dragul fetelor, dar se pare că el nu se poate abține”, a spus Andreea Bălan la Antena Stars.

(VEZI ȘI AICI: GEORGE BURCEA, NOU MESAJ TRANȘANT DUPĂ SCANDALUL CU ANDREEA BĂLAN DE PAȘTE: “PASĂREA PE LIMBA EI PIERE”)