George Burcea, „renegat” de propria familie după anunțul divorțului de Andreea Bălan?!

Autor: C. C.
Publicat: 23/04/2020 | 23:48

După mega-divorțul momentului, dar și după dosarul penal în care este vizat, fostul soț al Andreei Bălan a mai primit o lovitură dură. La scurt timp după ce a părăsit căminul conjugal, George Burcea ar fi fost ”renegat” de propria familie. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, detaliile exclusive. (CITEȘTE ȘI: ANDREEA BĂLAN ȘI GEORGE BURCEA CONTINUĂ “MECIUL” ÎNCEPUT DE SĂRBĂTORI. “S-A PURTAT CA UN…”)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor amănunte uluitoare legate de cea mai nouă problemă cu care se confruntă fostul soț al Andreei Bălan. (VEZI ȘI: GEORGE BURCEA, REPLICI ACIDE ÎN MEDIUL ONLINE, ÎN CONTEXTUL SCANDALULUI CU ANDREEA BĂLAN)

O atitudine ostilă?!

Decizia luată de George Burcea, de a părăsi căminul conjugal, a agitat spiritele în familia tânărului. La scurt timp după ce s-a aflat de divorț, fostul soț al Andreei Bălan ar fi fost scos ”în careu”.

Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, atât mama lui George, cât și frații lui ar fi încercat să discute cu actorul și să-l ajute. Doar că toți membrii familiei s-ar fi lovit de o atitudine ostilă. Așa că inevitabilul s-ar fi produs. Din câte se pare, fostul soț al Andreei Bălan a bifat „performanța” de a se fi certat atât cu mama sa, cât și cu propriii frați.

Conform apropiaților, sora lui George a luat decizia de a înceta orice comunicare cu actorul, la scurt timp după ce fostul soț al Andreei Bălan și-a amenințat tatăl cu procese. Din câte se pare, divorțul ar fi fost doar ”cireașa de pe tort” care a dus la ”renegarea” lui George. (VEZI ȘI: GEORGE BURCEA, MESAJ DUR PENTRU POLIȚIA ROMÂNĂ: ”SUNTEȚI LA FEL DE MURDARI CA…”)

George Burcea, probleme serioase în familie

George Burcea și-a ”atacat” fosta soție de Paște!

Andreea Bălan și George Burcea continuă “meciul” început de sărbători! În loc de “Paște fericit!”, între actor și cântăreață au curs altfel de „urări de bine”. George Burcea i-a declarat „război” fostei soții chiar în ziua de Paște. Actorul a descoperit că nu mai are acces la contul oficial de Instagram al Ellei, fiica lui cea mare din mariajul cu Andreea Bălan. Nervii săi au fost întinși la maximum și… înainte de miezul nopții a răbufnit în public. Reacția Andreei n-a întârziat să apară, iar, la scurt timp, artista i-a transmis un mesaj dur fostului soț.

“Când postezi satâre după ce dai share la pozele cu Ella și Clara, e firesc să primești block, ca să nu mai dai share și să apară copiii lângă astfel de postări periculoase! Vreau un tată exemplar, nu de care să îmi fie teamă”, este postarea vedetei.

Din câte se pare, până ca disputa dintre cei doi să ajungă în mediul online, s-a dus un adevărat ”război de gherilă”, purtat prin intermediul convorbirilor telefonice, dar și al sms-urilor. Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, fostul soț al artistei s-a arătat extrem de iritat de decizia pe care fosta lui parteneră de viață a luat-o și a răbufnit.

Fără să țină cont că se află în ziua de Paște, George Burcea ar fi tunat și ar fi fulgerat. Fostul soț al Andreei Bălan ar fi apelat chiar la înjurături și amenințări la adresa fostei partenere de viață. Conform surselor noastre, George Burcea s-ar fi dezlănțuit în convorbirile pe care le-a purtat cu mama fiicelor lui. (VEZI ȘI: FOSTUL SOȚ AL ANDREEI BĂLAN S-A LĂUDAT CĂ A SCĂPAT DE DOSARUL PENTRU DROGURI, DAR… “NICI VORBĂ DE AȘA CEVA…”)

Fostul soț al Andreei Bălan, ”renegat” de mamă și frați?!

George Burcea, dosar penal din cauza drogurilor!

În urmă cu ceva timp, vă prezentam, în premieră, AICI, mărturisirile halucinante ale lui George Burcea. Fostul soț al Andreei Bălan se lăuda că și-a rezolvat problemele judiciare pe care le are din cauza substanțelor interzise. Cu toate acestea, se pare că situația dosarului său penal este cu totul alta. (VEZI ȘI: CUM AU “NEGOCIAT” ANDREEA BĂLAN ȘI GEORGE BURCEA PROGRAMUL DE VIZITARE. ACTORUL S-A PLÂNS CĂ…)

Potrivit unor surse din mediul judiciar, dosarul penal ce-l vizează pe George Burcea își urmează cursul firesc, iar ancheta se află în plină desfășurare, sub atenta supraveghere a unui procuror de la Parchetul de lângă Judecătoria Buftea.

”Nici vorbă de așa ceva. E în lucru, pe masa procurorilor. Dosarul se instrumentează, iar ancheta pare să fie în plină desfășurare”ne-a dezvăluit o sursă D.A.S.

În cazul în care ar fi găsit vinovat pentru că a condus sub influența substanțelor interzise, fostul soț al Andreei Bălan riscă să ajungă în spatele gratiilor. Potrivit articolului 87 din Codul Rutier, astfel de fapte se pedepsesc cu închisoare de la unul la cinci ani.

„În jurul orei 10.00, în timp ce rula cu autoturismul pe B-dul Eroilor din orașul Voluntari, pe sensul către municipiul București, numitul B.G.V. a fost oprit de un echipaj de poliție din cadrul IPJ Ilfov-Serviciul Rutier, împrejurare în care acesta a fost testat cu aparatul Drager Drug Test 5000, rezultatul testării indicând o valoare pozitivă a cocainei, motiv pentru care conducătorul auto a fost condus către o unitate spitalicească în vederea recoltării probelor biologice de sânge”au explicat procurorii, la scurt timp după incident.

Andreea Bălan și George Burcea, mega-divorțul momentului

Andreea Bălan și George Burcea au două fete împreună

Andreea Bălan a devenit mamă pentru prima dată pe 9 octombrie 2016. Ea a adus pe lume o fetiţă sănătoasă de 3,270 kilograme şi 49 de centimetri, căreia i-a pus numele Ella Maya. La cinci luni de la nașterea fiicei sale, cântăreața s-a căsătorit cu George Burcea. Ceremonia a avut loc pe Sunset Beach, o superbă plajă din Malibu, California. Visul de a se însura pe o plajă din America a fost al actorului, iar artista a făcut tot posibilul ca acesta să se împlinească. Biletele de avion către America au fost cadoul pe care Andreea Bălan i l-a făcut lui George Burcea la începutul lui 2017, de ziua lui de naştere.

Cântăreața a adus-o pe lume pe a doua fetiță a cuplului pe 4 martie 2019. La naștere, Clara Maria cântărea 3,190 kg, avea 49 cm și a primit nota 10 din partea medicilor. Din nefericire, cântăreața de 34 de ani a făcut stop cardio-respirator, la scurt timp de la operația de cezariană. Situația a fost însă gestionată cu maxim profesionalism de echipa excepțională de medici de la Sanador, cel mai performant spital privat din România. Andreea Bălan și George Burcea s-au căsătorit religios pe 15 septembrie 2019, iar evenimentul a fost unul cu totul și cu totul deosebit.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...