George Burcea, replici acide în mediul online, în contextul scandalului cu Andreea Bălan: „Drogați, dar luăm medicamente pe sub mână”

Autor:
Publicat: 23/04/2020 | 12:43
George Burcea, replici acide în mediul online, în contextul scandalului cu Andreea Bălan: „Drogați, dar luăm medicamente pe sub mână”

În contextul scandalului cu Andreea Bălan, George Burcea continuă să lovească în mediul online cu replici dure, adresate fostei sale soții și nu numai. Se pare că actorul se leagă atât de comportamentul Andreei, cât și de cel al oamenilor, din societate. 

George Burcea a postat un mesaj extrem de controversat pe rețelele de socializare, în contextul scandalului dintre el și Andreea Bălan. Actorul susține că oamenii din societate au de foarte multe ori tendința de a judeca ceea ce fac restul și niciodată nu se uită „în ograda lor”.

CITEȘTE ȘI – ANDREEA BĂLAN, ATAC FĂRĂ PRECEDENT LA ADRESA LUI GEORGE BURCEA. A SPUS ADEVĂRUL: „TOTUL A PORNIT DE LA..”

Mai mult, lucrul care a atras atenția se leagă cel mai mult de faptul că, la un moment dat, George Burcea menționează că oamenii din societate strigă după alții că sunt drogați, pe când ei iau medicamente „pe sub mână”. De asemenea, George Burcea a fost extrem de acid în mesajul lui și nu a ratat nicio ocazie să se ia de cei care nu-și văd de treaba lor.

„Ce bine ar fi daca ne-am vedea de treabã

Trãim într-o lume în care senzationalul, irefutabilul si exclusivul au întâietate, iar cultura, arta si mai ales omenia, sunt impinse usor, dar sigur, in mocirlã. O lume în care indiferent de ce decizie iei intr-un punct al vietii, cei din jur te vor critica. O lume în care daca esti persoanã publicã trebuie sã primesti cu bratele deschise înjurãturi, critici si mai ales sfaturi de care nu ai nevoie. 

O lume în care respectul fatã de cel de lângã noi a disparut in aceeasi mocirlã, iar respectul pentru artisti s-a transformat într-un tras continuu de sireturi, intr-o defaimare din partea presei si într-o batjocora din partea oamenilor care conduc cultura. O lume în care daca iesi sã te aperi, esti umilit, iar daca nu iesi, esti las. O lume care-ti frânge aripile fix când cãzuse puful si începuse sã-ti creascã penele. O lume în care daca esti sincer pierzi, iar daca minti, esti model. O lume în care conteazã “sa spui bine povestea”, caci succesul este dupã colt, iar esenta nu-si mai are loc. O lume plinã de atotstiutori, destepti, iluminati, frumosi, talentati si cuminti. O lume perfecta….în capul nostru.

NU RATA – GEORGE BURCEA, NOU MESAJ TRANȘANT DUPĂ SCANDALUL CU ANDREEA BĂLAN DE PAȘTE: “PASĂREA PE LIMBA EI PIERE”

Strigãm “drogatii”, dar noi luam medicamente pe sub mânã. Strigãm “fricosii”, dar noua ne este teamã de un nou început. Strigãm “puturosii”, dar noi n-am muncit mãcar o singurã zi. Strigãm “netalentatii”, dar noi n-am rezista unui singur antrenament. Strigãm “ esti pe banii parintilor”, dar dacã am fi pãrinti, am proceda la fel. Strigãm “gunoiule”, dar cosul nostru dã pe afarã. Strigãm “esti slab”, dar noi nu avem puterea sa ne privim în oglindã” a scris George Burcea, pe contul lui de Instagram.