Învârte milioanele pe degete, dar e modest în trafic! Ce mașină banală conduce Costi Ioniță

Publicat: 02/02/2020 | 19:50
Învârte milioanele pe degete, dar e modest în trafic! Ce mașină banală conduce Costi Ioniță

Costi Ioniță a lăsat în spate cariera din România și a luat-o de la zero cu muzica, tocmai în America! Artistul nu se poate plânge de nimic, căci are parte numai de satisfacții și pare că și-a găsit, cu adevărat, locul în lume. 

Costi Ioniță a demonstrat de atâtea ori că se poate reinventa și o poate lua oricând de la capăt. Artistul a luat drumul Americii, acolo unde se bucură de un succes răsunător în lumea muzicală. Pentru că în România nu a fost apreciat așa cum și-ar fi dorit, le-a arătat tuturor că în afara țării este un adevărat idol. Nu a trecut mult, iar Costi Ioniță a început cu ușurință să învârtă banii pe degete. Cu toate acestea, a rămas un artist modest, care nu mai pune preț pe mașini de lux.

Și, ca să nu vă mai ținem în suspans, vă spunem chiar acum ce mașină banală conduce Costi Ioniță! Artistul se plimbă cu n BMW X5, fabricat în anul 2014, automobil al cărui preț, second hand, nu depășește 23.000 de euro.

Costi Ioniță a uitat complet de lux și opulență, căci înainte, mai exact în anul 2007, artistul și-a placat cu aur de 24 karate, jaguarul pe care îl deținea. Anii au trecut, iar cântărețul a realizat că sunt lucruri mult mai importante în viață. În prezent, Costi Ioniță este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați artiști din America, dar și unul dintre cei mai căutați compozitori muzicali.

Citește și...