Invazia Raelienilor! Cei mai obscuri sectati din Romania au pus mana pe Anda Adam, pe Inna si pe CRBL!

Publicat: 16/09/2014 | 21:05
Invazia Raelienilor! Cei mai obscuri sectati din Romania au pus mana pe Anda Adam, pe Inna si pe CRBL!

Membrii sectei raeliene, care cred ca lumea a fost construita de extraterestri, iar Iisus Hristos este de fapt un “elohim” au demarat o adevarata actiune de prozelitism printre vedete. Scena desfasurarii actiunii a fost chiar festivalul de la Brasov

La o zi dupa ce solistul What’s Up si-a manifestat fatis adeziunea fata de raelieni, acceptand sa pozeze alaturi de liderul roman al miscarii si primind in dar “biblia” raeliana, iata ca si alte vedete I-au urmat exemplul, la RMA Brasov.

Alexandra Ungureanu pare sa ii accepte cu usurinta pe mesagerii elohimilor
Alexandra Ungureanu pare sa ii accepte cu usurinta pe mesagerii elohimilor

 

Mai in gluma, mai in serios, trei solisti romani au acceptat sa se afiseze in public alaturi de membrii acestui cult si au primit “invatamintele” lor, sub forma cartii “Designul Inteligent”, considerata cartea de capatai a raelienilor.

Inna a pozat alaturi de o
Inna a pozat alaturi de o „adepta”

Anda Adam, incantata de mesajul raelienilor

Rand pe rand, prin fata obiectivului aparatului de fotografiat au trecut Anda Adam, CRBL Alexandra Ungureanu si Inna, primind fiecare drept amintire, cartea raelienilor. Vedetele au zambit fara retineri la fotografie, amuzate de mesajul promovat de reprezentantii cultului.

Andra Adam pare extrem de incantata de mesajul raelienilor
Andra Adam pare extrem de incantata de mesajul raelienilor

Fotografiile au fost urcate pe contul de Facebook al liderului miscarii, Marinescu Toma Cristian. Acesta este reprezentantul din Romania al raelienilor si a devenit cunoscut in anul 2006, dupa ce a solictat 314 hectare de pamant de la Guvernul Romaniei, pentru a ridica prima Ambasada Raeliana din lume!

CRBL pare sa nu fi luat in serios
CRBL pare sa nu fi luat in serios „:provocarea”

Secta a fost fondata de un jurnalist

Raelienii cred ca lumea a fost creata de extraterestrii, iar omul este produsul unei civilizatii inteligente, din afara sistemului nostru solar. Toate scrierile vechi confirma acest lucru, cred raelienii, iar Iisus ar fi de fapt un extraterestru, la fel ca toti profetii. Acestia sunt de fapt Elohimi, extraterestrii care ar trai la aproximativ un an lumina de Pamant, intr-un alt sistem solar.

Secta a fost creata in 1973 de Claude Vorilhon, (cunoscut acum sub numele de Rael), fost jurnalist si pilot de curse auto, care in drum spre birou, pe 13 decembrie 1973, ar fi avut o intalnire de gradul III care i-a schimbat viata pentru totdeauna.

CITESTE SI:Unul dintre cei mai in voga cantareti de la noi, racolat de cea mai misterioasa si obscura secta din Romania!

Extraterestrii rup tacerea in CANCAN prin „ambasadorul” lor pamantean

M.NIculescu

Citește și...