Ioana Filimon rupe tăcerea, după ce s-a spus că a fost sechestrată de iubit: ”Lăsăm legea să acționeze!”

Autor:
Publicat: 06/11/2019 | 19:11
Ioana Filimon rupe tăcerea, după ce s-a spus că a fost sechestrată de iubit: ”Lăsăm legea să acționeze!”

Ioana Filimon rupe tăcerea, după scandalul de acum câteva luni, când s-a spus că a fost chiar sechestrată de iubitul turc. Fosta concurentă de la Ferma a povestit ce s-a întâmplat, de fapt, atunci.

„Eu sunt bine. Încerc să fiu bine, încerc să trec peste o perioadă care a fost, nu neapărat, grea. Când vezi că se spun atâtea minciuni, iar tu stai în faţa televizorului şi le vezi, na… Nici nu am vrut să ies să declar nimic, lăsăm legea să acţioneze şi poliţia să îşi facă datoria și de acum încolo, să fim sănătoşi cu toţii. (Coduri de reducere, promoții și cupoane pentru cele mai bune magazine)

Cred că multe fete ar putea învăţa din experienţa mea, pentru că poţi să o păţeşti. Nu s-au oprit ameninţările, dar să fim sănătoşi, că boala vine. Eu ştiu prea bine ce s-a întâmplat, familia mea la fel, aşa că dacă cineva consideră că eu sunt exact aşa cum mă descrie acel domn, treaba lor. Familia mi-a fost tot timpul alături, indiferent de ce prostii mai fac” ,a spus Ioana Filimon, pentru Spynews.

Ioana Filimon, acuzată de iubit de furt

Ioana Filimon a fost acuzată de furt! Fostul iubit turc a depus plângere la poliție, iar războiul dintre cei doi este departe de a ajunge la final.

Ioana Filimon și fostul ei iubit turc n-au îngropat securea războiului. Ba dimpotrivă! Bărbatul a mers la poliție pentru a depune o plângere împotriva fostei sale iubite. Turcul susține că, în perioada în care cei doi aveau o relație, el i-ar fi dăruit Ioanei Filimon un inel extrem de scump, dar şi mai multe sume de bani, pe care nu i le-ar fi restituit.

Ioana Filimon şi-a redeschis contul de Instagram în urmă cu câteva săptămâni, în speranţa că va reveni la viaţa ei de dinainte, liniştită. Nu a durat prea mult însă, căci fostul iubit a scris un mesaj pe contul lui, iar la scurt timp, românca şi-a închis, din nou, pagina.