Ioana Ginghină a divorțat, acum se pregătește de… ”O să le apreciez mai mult pe fetele care dansează la bară!”

Publicat: 07/11/2019 | 16:31

Ioana Ginghină are un nou start în viață, la 42 de ani, după divorțul de Alexandru Papadopol. Actrița are de gând să ia lecții de dans, care o vor ajuta, poate, într-un nou rol. Ea mai spune că își va antrena și o grămadă de mușchi prin dans.

„Mai nou, după ce am văzut filmul «Hustlers» (n.r. – povestea unui grup de foste stripteuse care se ambiționează să se îmbogățească) încerc să-mi găsesc undeva cursuri de dans la bară. Nu pentru că vreau să-mi schimb domeniul de activitate, ci pentru că sunt foarte mulți mușchi puși la muncă atunci când faci genul ăsta de sport. Plus că nu se știe niciodată ce rol vreodată voi primi, așa că mi s-a părut foarte interesant. Mi-am adus aminte că am și o prietenă care face deja asta și am zis că vreau și eu”, a povestit actrița, pentru libertatea.ro. (NU RATA: ALEXANDRU PAPADOPOL VREA SĂ SE ÎMPACE CU IOANA GINGHINĂ? ”AU FOST TOT SOIUL DE DISCUȚII”)

„O să le apreciez mai mult pe fetele care dansează la bară. Bine, le apreciam și așa, pentru că știu că este foarte greu ce fac ele”, a mai spus Ioana Ginghină.

Ioana Ginghină a slăbit 10 kg după divorț

Ioana Ginghină a demonstrat, încă o dată dacă mai era nevoie, că există viață și după divorț! Vedeta a început să facă sport, să meargă la saloane de înfrumuseţare și la sala de fitness, să mănânce sănătos şi să aibă mai multă grijă de ea. Astfel a reușit să dea jos nu mai puțin de 10 kilograme. (CITEȘTE ȘI: „CE CHIN, NU MAI REZIST” IOANA GINGHINĂ A SPUS TOT, LA 4 LUNI DE LA DIVORȚUL DE ALEX PAPADOPOL)

“Eu mă simţeam bine şi înainte. Nici atunci nu eram vreo complexată. Am avut nişte probleme. Mi-am dorit să slăbesc. Nu mă simţeam rău, deci nu a fost o chestie: vreau să slăbesc acum! Eu mănânc sănătos ca să mă menţin tânără ,nu slabă. Încerc să nu mănânc zahăr, l-am eliminat aproape de tot, nu mănânc carne de doi ani, nu mai mănânc nici pâine, paste mai rar.

Vinerea încerc să ţin detox, să beau numai lichide. Sunt mult mai bine, mult mai energică. Eu nu mă mai îngraş de sărbători. Sunt sarmale foarte bune cu nucă, cu hrişcă. Eu nu prea mai gătesc. Fetiţa mea mănâncă în oraş în timpul zilei, că vine la mine la birou, iar seara mai mâncăm acasă, o supă cremă, o mămăliguţă cu brânză. D-astea. Înainte găteam felul unu, felul doi. Acum nu mă mai încadrez la gătit„, a povestit Ioana Ginghină potrivit okmagazine.ro.

Ioana Ginghină, după divorț: ”El a fost un pic mai ciudat, mai distant”

Despărțirea de Alexandru Papadopol a fost ”anunțată” cu mai multă vreme înainte, Iar Ioana Ginghină a mărturisit că ”semnalele” din partea soțului au pus-o pe gânduri. După vacanța de vară pe care cei doi și-au petrecut-o împreună, Alexandru Papadopol a început să fie mai distant, iar Ioana Ginghină a observat că este nefericit și au avut câteva discuții. (VEZI AICI: IOANA GINGHINĂ SE MUTĂ DIN CASA ÎN CARE A LOCUIT CU ALEXANDRU PAPADOPOL: ”AMÂNDOI VREM SĂ SE TERMINE…”)

“Am fost în vacanţa de vară unde el a fost un pic mai ciudat, mai distant, supărat. Când am ajuns acasă l-am întrebat ce are. Atunci mi-a zis: uite care e treaba, că nu merge, că el simte ceva, nu ştie. Era nefericit. Mi se pare un lucru destul de important. Îmi dau seama că viaţa e foarte frumoasă, e păcat să stai aşa într-o relaţie. Ideea este că şi după, nu e aşa o problemă. Şi eu acum sunt mai fericită ca înainte. Eu nu mai făceam nimic pentru mine şi e mare greşeală“, a mai spus Ioana Ginghină.