Ioana Ginghină, curtată de un bărbat misterios: ”Iubesc florile și ciocolata…”

Publicat: 10/07/2019 | 19:36

De când a divorțat de Alexandru Papadopol, Ioana Ginghină este extrem de activă pe rețelele de socializare. Actrița își ține fanii la curent cu tot ce se întâmplă în viața ei, se fotografiază în diverse ipostaze, iar acum a dezvăluit surpriza de care a avut parte astăzi din partea unui domn misterios. 

Ioana Ginghină a avut parte, astăzi, de o surpriză extrem de plăcută. Actrița a primit bomboane și flori din partea unui domn misterios și n-a ezitat să se laude pe contul ei de Instagram. „Iubesc florile și ciocolata și uite ce surpriză am primit. #magiadinfiecarezi”, a scris Ioana Ginghină. (CITEȘTE ȘI: IOANA GINGHINĂ A LOVIT DIN NOU, PE BLOGUL PERSONAL, DUPĂ DIVORȚUL DE ALEXANDRU PAPADOPOL. “SITA CERNE ȘI…”)

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au divorțat

Ioana Ginghină și Alex Papadopol au semnat joi, 20 iunie, actele de divorț, pe cale amiabilă, la notar. Cei doi s-au reîntâlnit după două luni în care nu s-au mai văzut, au discutat civilizat și au semnat actele. Acum, fiecare își vede mai departe de viața sa. (VEZI ȘI: IOANA GINGHINĂ A APĂRUT CU UN OCHI UMFLAT ÎN PUBLIC! OARE CINE A LOVIT-O?)

Au fost nişte situaţii care într-un fel l-au cam obligat să plece. Cât a fost, a fost frumos. Nu (n.r. altă relaţie alexandru Papadopol), sigur, nu ştiu acum, dar nici acum nu cred. Sigur atunci nu era vorba de altcineva. (…) Atât timp cât Alexandru era familie exista posibilitatea să iert (n.r. infidelitatea). Nu am vorbit după ce am ieşit de la notar. era un pic tristă toată lumea.

Nu vreau să comentez, că îmi fac probleme (n.r. reacţia părinţilor). Părinţii mei s-au obişnuit cu ideea. Le pare rău mai ales pentru Ruxandr, pentru nepoata lor. Părinţii mei au o căsnicie de 43 de ani. Da, cred că ar fi mult mai simplu, totuşi, e fostul meu soţ de 12 ani (n.r. să joace un rol alături de Alexandru Papadopol). Sincer, cred că o să fim buni prieteni până în final. Acum sunt nişte momente. Dar cred că o să fie o relaţie ok.

Sunt pregătită să ies, să cunosc oameni, normal, sunt un om. Întotdeauna am fost cuminicativă“, a spus Ioana Ginghină.

Citește și...