Ioana Ginghină i-a dat „decisiva” lui Alex Papadopol după divorț! Cum a fost fotografiată în bikini

Publicat: 20/07/2019 | 10:28

Un sfârșit e un început. Așa se poate spune după despărțirea dintre Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol. Cu toate că nimeni nu s-ar fi așteptat la o astfel de ”ruptură”, drumurile separate au devenit realitate. Totuși, Ioana Ginghină a mărturisit de la bun început, pe blogul personal, că va porni într-o nouă viață și, chiar dacă perioada pe care o traversează este una foarte dificilă, are puterea să meargă mai departe.

Ioana Ginghină a depășit pragul celor 40 de ani, însă reușește să se mențină în formă și apare în fața fanilor în ipostaze sexy, extrem de apreciate. Actrița are încredere în propriile ”forțe”, iar momentul în care a divorțat – 19 iunie – este doar o altă ”bornă” pe noul drum. De curând, vedeta a apărut în bikini de culoare neagră, afișând un zâmbet încrezător, semn clar că nu este demoralizată de această decepție sentimentală și că găsește resurse pentru a trece cu bine peste dezamăgirea indusă de mariajul încheiat.

Ioana Ginghină, încrezătoare în forțele proprii și în atuurile feminine incontestabile

”Pot dormi pe diagonală, dacă vreau”

Ioana are și puterea de a face ”haz de necaz”, cum se spune. Are ”control total” asupra televizorului, se poate uita ore în șir și… mănâncă chestii nesănătoase.

„Apoi m-am întors acasă, fără Ruxi, ea a rămas la Sibiu să facă o școală de vară și, m-am trezit pentru prima dată singură în casă… poate părea ciudat, însă o să fiu sinceră cu voi și o sã vă spun că nu e chiar așa de rău să fii singură. Am control total asupra televizorului. Mă pot uita ore în șir, mâncând chestii nesănătoase”, scrie actrița.

Iar ”lovitura de grație” vine abia pe final. Ioana Ginghină mărturisește că doarme într-un pat de două persoane, mare, și a realizat că… ”este fantastic” fiindcă ”nu mă mai înghesuie nimeni”.

”Dorm într-un pat mare de două persoane… singură. Este fantastic, nu mă mai înghesuie nimeni. Pot dormi pe diagonală, dacă vreau. A și era să uit asta. Am mai mult loc în dressing, deci pot să-mi cumpăr haine căci nimeni nu va ști câte mi-am luat și cât au costat. Da, chiar că m-am hotărât să trăiesc clipa și să mă bucur de faptul că sunt liberă”, a scris Ioana Ginghină pe blogul său.

Citește și...