Ioana Ginghină, în costum de baie după ce a slăbit câteva kilograme: ”Am deschis sezonul?”

Publicat: 12/06/2019 | 14:08
Ioana Ginghină, în costum de baie după ce a slăbit câteva kilograme: ”Am deschis sezonul?”

Ioana Ginghină ține la siluetă și deschide… sezonul, conform propriei postări de pe pagina de socializare. Vedeta lasă trecutul în urmă și merge mai departe, astfel că s-a hotărât să posteze o fotografie în care face plajă, în curtea casei, într-un costum de baie de culoare roșu-aprins.

Despărțirile sunt dureroase, la orice nivel s-ar petrece ele. Cu atât mai mult în showbiz, acolo unde fanii doresc cât mai multe amănunte picante și lansează ipoteze diverse referitoare la motivele despărțirii sau la viitorul sentimental al foștilor parteneri. Ioana Ginghină a recunoscut, de la bun început, că traversează o perioadă mai dificilă, după despărțirea de Alexandru Papadopol, însă a scris pe blogul personal că se concentrează asupra creșterii fetiței și poate fi considerată chiar o ”mamă eroină”. Ultima fotografie postată de Ioana este un exemplu sugestiv că trebuie privită, de fiecare dată, ”partea plină a paharului”.

„Am deschis sezonul ??? #summerfun #goodvibes #momlife #freshstart”, a scris Ioana Ginghină pe Facebook.

Ioana Ginghină a ”deschis sezonul”

Ioana Ginghină: ”Realizez că viață e frumoasă chiar și în cele mai cenușii perioade”

Ioana Ginghină încearcă să își păstreze energia pozitivă, chiar dacă perioada prin care trece este una foarte dificilă din punct de vedere sentimental. Dar o are alături de Ruxandra, iar ”copilul” perfect îi dă puterea de a merge mai departe și de a privi, cu încredere, către viitorul apropiat.

”Și atunci, în această lume nouă, nesigură, o iei încet, cu pași mărunți și începi să te bucuri de lucrurile mărunte. Începi să te bucuri că ai dormit fără întrerupere 6 ore, că ai reușit să ieși din casă și să zâmbeșți fără să te prefaci, că Frica, azi, parcă nu ți-a mai dat târcoale și chiar ai râs cu poftă, atunci când Ruxandra și-a scuturat stiloul de cerneală pe cămașa ta albă. Când stau pe canapeluțamea de pe terasă, într-o zi perfectă de duminică, în care am macat pizza cu Ruxi, copilul perfect, am ascultat muzică și ne-am bucurat de soare, realizez că viață e frumoasă chiar și în cele mai cenușii perioade, trebuie doar să apreciem lucrurile mărunte!”, a mai scris Ioana Ginghină.

Citește și...