Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au divorțat. Primele declarații ale actriței: „A durat două ore să discutăm despre…”

Publicat: 19/06/2019 | 20:54

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au divorțat! După doisprezece ani de căsnicie, între cei doi nu a mai fost cale de împăcare. Actorii au stabilit  modul în care și-au împărțit bunurile, dar și custodia fetiței lor, Ruxandra!

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au divorțat după ce în ultima vreme lucrurile nu mai erau tocmai roz între ei. Mai mult decât atât Ioana Ginghină a anunțat printr-o postare subtilă pe Facebook separarea de soțul ei, Alexandru Papadopol. Cei doi nu mai locuiau împreună de o perioadă bună de timp și au luat decizia separării din cauza certurilor repetate din ultimul an.

Chiar dacă fanii și apropiații au crezut că este doar o perioadă mai grea în căsnicia lor și că se vor împăca, mai ales că cei doi au și o fetiță superbă, din păcate, inevitabilul s-a produs, iar Ioana și Papi au decis că divorțul este cea mai bună soluție pentru ei.

„Am fost astăzi la notar și am divorțat de comun acord. Toate discuțiile au fost civilizate. Am stabilit custodia comună a Ruxandrei. Într-adevăr, a durat două ore sa discutăm programul de vizitare a fiicei noastre și toate celelalte condiții ale custodiei. Unde va petrece Ruxi Crăciunul, Paștele și vacanțele. În privința pensiei alimentare, am stabilit o sumă generoasă. Tatăl ei o va sprijini și de acum încolo foarte mult. Nu am putut face partajul bunurilor comune tot în cadrul acestei întâlniri, întrucât nu avem finalizate toate actele pentru casa pe care am construit-o împreună, printre care și intabularea. Din discuții, partea lui din proprietate îi va rămâne Ruxandrei. Urmează să ne întâlnim sa rezolvăm cu actele și apoi vom rezolva partajul bunurilor comune tot la notar. Sunt fericită că am rezolvat totul în mod civilizat, la notar, și sunt sigură că vom rămâne într-o relație amiabilă, iar timpul va rezolva toate problemele. Nu am păstrat numele Papadopol, ci am revenit le cel de dinainte de căsătorie – Ginghină”a explicat Ioana Ginghină, pentru Click!

Citește și...