Ioana Tufaru a dat lovitura. Trăiește pe o proprietate de LUX

Publicat: 11/05/2019 | 09:21

Deși părea foarte greu de crezut, la un moment dat, viața Ioanei Tufaru a intrat în normalitate. Mai mult, Ioana locuiește pe o proprietate deținută de  Gigi Becali și îi rămâne recunoscătoare acestuia pentru tot ajutorul primit.

Milionarul i-a pus la dispoziţie Ioanei Tufaru o garsonieră frumoasă, aflată într-o clădire de locuinţe din incinta bazei sportive pe care o deţine în Berceni. Este vorba despre o bază ultramodernă, păzită, iar Ioana Tufaru și familia ei se bucură din plin de acest ajutor nesperat. Cu atât mai mult cu cât, la un moment dat, Ioana ajunsese să doarmă prin parcuri, pe bănci, fiindcă nu avea unde să stea.

„Pe trei august se împlinesc patru ani de când am primit garsoniera de la domnul Becali…Un dar divin pentru noi ţinând cont de faptul că nu aveam unde locui. O viaţă întreagă nu ne va ajunge să-i mulţumim domnului Becali pentru tot ce a făcut şi face pentru noi şi pentru oamenii nevoiaşi, în general. Va rămâne îngerul nostru şi al lui Luca mereu şi ne rugăm în fiecare noapte pentru el. E de o bunătate nemaiîntalnita în România”, a declarat Ioana Tufaru pentru wowbiz.ro.

Pe lângă căminele ultradotate pentru jucătorii pe care Gigi îi „creşte”, în complexul din Berceni generosul finanţator al Stelei a construit şi clădiri pentru angajaţii lui. Gigi Becali suportă, de altfel, toate cheltuielile, iar angajații nu plătesc nimic. Nu trebuie neglijat nici faptul că proprietatea este o oază de verdeață și beneficiază de pază 24 din 24.

 

 

Citește și...