Ioana Tufaru, apariție surprinzătoare la un eveniment monden. Invitaților nu le-a venit să creadă

Publicat: 26/04/2019 | 11:44

Ioana Tufaru a slăbit 70 de kilograme de când și-a pus inelul gastric, în 2017, iar acum pare a se simți foarte bine și este în formă maximă. O demonstrează și apariția ei surprinzătoare la un eveniment monden, acolo unde i-a surprins pe foarte mulți.

Multă lume s-a obișnuit cu Ioana Tufaru nemachiată, nearanjată și, în general, punând preț mic pe propria imagine. Iată că lucrurile s-au schimbat din acest punct de vedere, conform wowbiz.ro. 

„Îi mulţumesc domnului doctor din tot sufletul. Nici nu mai puteam să merg când aveam 165 de kilograme. Oboseam, gâfâiam, mă dureau articulaţiile, viaţa mea devenise din nou un chin. Acum am 95 de kilograme şi pot să funcţionez şi eu ca o femeie normală. Aş vrea să mai slăbesc 10 kilograme, dar dacă nu reuşesc, nu o să fac o tragedie din asta. În prezent mă simt bine în pielea mea”, a declarat Ioana Tufaru pentru WOWbiz.ro.

Ioana se aranjază, poartă bijuterii și are grijă să fie îmbrăcată cât mai corect.  Prezentă la lansarea a patru albume cu piese semnate deMarius Ţeicu, Ioana a reușit chiar să atragă foarte multe priviri.

Ioana Tufaru
Citește și...