Ioana Tufaru, ce transformare! Cum arată în buletin după ce a slăbit 70 de kilograme

Publicat: 13/04/2019 | 14:13

În urmă cu un an și șapte luni, Ioana Tufaru a ajuns la medic, ocazie cu care i-a fost montat un inel gastric. În prezent are 95 de kilograme, cu 70 mai puțin decât avea înainte de intervenția chirurgicală.

De când a slăbit, Ioana Tufaru este foarte preocupată de aspectul fizic. Se vopsește, poartă bijuterii și se aranjează mereu când iese în public.

Până şi actul de identitate al Ioanei arată o altă persoană. Femeia şi l-a făcut pe cel nou în 2018 şi a ieşit foarte bine în poză, în timp ce în cartea de identitate expirată ai impresia că te uiţi la altă urmaşă a Evei. Transformarea te lasă, pur şi simplu, mască.

Îi mulţumesc domnului doctor din tot sufletul. Nici nu mai puteam să merg când aveam 165 de kilograme. Oboseam, gâfâiam, mă dureau articulaţiile, viaţa mea devenise din nou un chin. Acum am 95 de kilograme şi pot să funcţionez şi eu ca o femeie normală. Aş vrea să mai slăbesc 10 kilograme, dar dacă nu reuşesc, nu o să fac o tragedie din asta. În prezent mă simt bine în pielea mea„, a declarat Ioana Tufaru pentru wowbiz.ro.

Citește și...