Iohannis a făcut anunțul: Bonus lunar pentru medicii care lucrează cu pacienți COVID-19

Publicat: 02/04/2020 | 17:21
Iohannis a făcut anunțul: Bonus lunar pentru medicii care lucrează cu pacienți COVID-19

Președintele țării, Klaus Iohannis, a dezbătut, astăzi, în timpul unei teleconferințe pe ruta București-Suceava, problemele grave din Suceava, în special de la Spitalul Județean, unde este un adevărat focar de coronavirus, iar situația a scăpat de sub control. 

KLAUS IOHANNIS A INTERVENIT ÎN CAZUL ”SPITALULUI MORȚII”: ”MILITARIZARE! FORȚELE DE ORDINE TREBUIE SĂ INTERVINĂ. ESTE NECESAR!”

Șeful statului a anunțat că a propus bonus lunar pentru medici și personalul care lucrează cu bolnavii investați cu COVID-19. 

GUVERNUL A APROBAT DISTRIBUIREA DE ALIMENTE ȘI PRODUSE DE IGIENĂ PERSOANELOR VULNERABILE. CINE VOR FI BENEFICIARII

”E nevoie să se facă dezinfecție, în primul rând. Am solicitat o măsură Guvernului. Și e vorba de personalul medical. E în linia de apărare împotriva epidemiei. Trebuie să fim conștienți că pentu ei e o situație de stres major. E pericol de stres suplimentar.

În consecință, e corect să recunoaștem această situație. E nevoie și de mai mult decât cuvinte frumoase. Am cerut să se identifice fonduri europene pentru a plăti bonus lunar medicilor care lucrează cu pacienti infestați. 

UN MEDIC DIN IAȘI CARE VREA SĂ PLECE VOLUNTAR LA SUCEAVA RUPE TĂCEREA: ”AM FOST AMENINȚATĂ!” A AVUT COVID-19 ÎN IANUARIE

500 de euro pe lună pentru mecidci. Cred că e un bonus onorabil. Am promisiuni din Guvern că se va veni cu soluții”, a precizat președintele României.