Iohannis, scos din emisia live de sistemul de siguranţă al unui post de radio, după o pauză de vorbire prea lungă! Ce au auzit românii în locul preşedintelui

Publicat: 19/01/2018 | 12:39
Iohannis, scos din emisia live de sistemul de siguranţă al unui post de radio, după o pauză de vorbire prea lungă! Ce au auzit românii în locul preşedintelui

Discursul preşedintelui Klaus Iohannis de numire în funcţia de prim-ministru a Vioricăi Dăncilă a putut fi auzit live şi la postul de radio Europa FM. Numai că pauzele de vorbire lungi ale preşedintelui au declanşat sistemul de siguranţă al postului. Doar că n-a fost să fie iar sistemul de siguranţă al postului de radio Europa FM a apreciat că s-a terminat live-ul, l-a scos pe preşedinte din live.

Conferinţa de presă a preşedintelui României, difuzată live la postul de radio Europa FM, în timpul emisiunii „Drum cu prioritate“ realizată de jurnaliştii Teodor Tiţă, Filip Standavid şi Radu Constantinescu, s-a putut auzi doar 4 minute şi 20 de secundel. Când preşedintele se afla aproape de finalul discursului, sistemul de siguranţă al postului de radio Europa FM a apreciat că s-a terminat live-ul, l-a scos pe preşedinte din live, şi a pornit melodia „Stop!“, interpretată de  Sam Brown, potrivit Mediafax.

După ce preşedintele a spus „PSD a promis salarii, pensii, şcoli, manual, spitale, infrastructură, dar până acum prea puţin s-a realizat. Acum, PSD trebuie să dovedească că ceea ce a promis, face” a urmat o pauză prelungită a preşedintelui, pe care sistemul automat a considerat că trebuie să o întrerupă. 

Sistemul de siguranţă a intrat în funcţiune, difuzând piesa ”Sam Brown – Stop!”.

În acest timp, Klaus Iohannis a continuat: „Avem, la un an de la alegerile parlamentare, care au fost câştigate de PSD, două guverne PSD eşuate. Acum, primesc şansa de a dovedi că ştiu ce vor şi ştiu cum se face. În continuare, invit pe toţi cei implicaţi în procedură să se mobilizeze şi să lucreze repede şi bine. Este posibil ca până la 1 februarie întreaga procedură să fie finalizată şi noul guvern să se apuce de treabă şi să rezolve problemele, mai degrabă decât să le încurce”.

Citește și...