Iolanda Nicolaescu a murit

Publicat: 13/07/2017 | 16:41
Iolanda Nicolaescu a murit

Sora marelui regizor Sergiu Nicolaescu, Iolanda, a încetat din viaţă la vârsta de 90 de ani.

Iolanda, sora regretatului regizor Sergiu Nicolaescu, a murit la vârsta de 90 de ani.

Iolanda Nicolaescu a fost adusă la spitalul Elias cu salvarea în urmă cu o lună, pentru că nu mai mânca şi nu mai bea apă.

„Nu mai mânca de câteva zile, aşa că au internat-o. Am fost atunci la ea. Era conştientă, dar slăbită din toate punctele de vedere. Era pe perfuzii”, a declarat Marga, o prietenă veche de-a Iolandei pentru click.ro.

Aceasta ne-a mai spus că, la spital, a însoţit-o femeia care are grijă de casa Danei Nicolaescu, văduva regizorului. De altfel, Dana se afla în vacanţă în străinătate la acea vreme.

”Buna dimineaţa! Se pare ca Iolanda Marie Nicolescu a decedat de vineri, în Spitalul Elias. Puteţi verifica dvs, nouă, prietenilor apropiaţi, nu ne da Dana nicio informaţie si nici menajerele care, initial, cand s-a anuntat internarea, chiar spuneau ca totusi e bine, spre revenire, dar foarte slabita… Si nici un anunt oficial, mortuar, nu au dat la ziare astfel incat prietenii si rudele, fie ele si mai indepartate, sa poata macar sa-i puna o luminare si o floare la sicriu. Zadarnic am sunat zilnic la spital să aflăm Stiri despre sănătatea doamnei. Nici personalul medical şi nici menajera nu ne-au dat informaţii. De-abia azi am aflat ca D-na Iolanda a decedat… Pina la o confirmare oficiala, nu ne ramine decat sa jelim soarta acestei familii cu atitea contributii in istoria si cultura ROMANIEI si sa spunem DUMNEZEU s-o IERTE si s-o ODIHNEASCA!!!”, a scris Radu Cristian Marin, un prieten apropiat al Iolandei Nicolăescu, pe Facebook.

Citește și...