Ionela Prodan, din nou în stare gravă! Este hrănită doar prin perfuzii

Autor: Angie Voicu
Publicat: 13/04/2018 | 07:58

Ionela Prodan a ajuns să fie hrănită doar prin perfuzii. Boala cântăreței de muzică populară s-a agravat. Artista este ținută numai la aparate, potrivit unor surse din Spitalul Elias. Zilele trecute, Anamaria Prodan spera ca mama ei să își revină și să fie externată în curând.

Din păcate, cântăreața nu mai poate mânca pe cale naturală. Ionela Prodan ajuns să fie hrănită doar prin perfuzii. Aflată în spital de mai bine de o lună, starea acesteia s-a agravat din nou. De câteva zile, artista de muzică populară este hrănită doar prin perfuzii, potrivit apropiaților.

„Se simte rău și nu mai poate mânca. Anamaria, fata ei, îi dădea cu lingurița supele până acum. Dar de o zi, femeii îi este dificil și să mestece. De aceea, pentru a o stabiliza, medicii au preferat să apeleze la calea artificială pentru tratament și alimentare”, au povestit surse din spital, potrivit wowbiz.ro.

Anamaria Prodan și-a trimis fiul în Dubai

Prieteni ai familiei Prodan au declaratcă soția celebrului antrenor Laurențiu Reghecampf este dedicată în totalitate mamei sale. Ea a luat o decizie destul de dificilă în legătură cu fiul ei cel mic. Conștientă de situația grea prin care care trece, Anamaria și-a trimis fiul la soțul ei în Dubai.

„Stă numai lângă doamna Ionela.Are grijă ca așternuturile să fie schimbate, să i se administreze mamei sale medicamentele la timp și comunică cu ea. O iubește foarte mult și face tot ce poate ca să-i fie mai bine”, informează prieteni ai familiei.

 

Citește și...