Ionela Prodan, transformare spectaculoasă! Cum arată celebra cântăreață după ieșirea din spital

Publicat: 13/03/2018 | 21:15

Ionela Prodan a mers la salon pentru o schimbare de look, împreună cu fiica ei, Anamaria Prodan, și cu nepoata ei, Rebecca. Anamaria Prodan e mândră de cum arată mama ei, sexy-impresara afirmând că ar vrea să fie precum Ionela Prodan atunci când va ajunge la vârsta celebrei cântărețe.

„Îmi doresc si eu la 71 de ani sa arat ca mama mea fara pic de make up pe fata !!! Când ești atât de buna și de mare toți stau in jurul tău și te alinta:)))) TE IUBESC MAMA FARA LIMITA !!!!”, a scris Anamaria Prodan pe Facebook.

„Sa-ti traiasca sa va bucurati de ea….. Sa aiba parte de sanatate si multa iubire in continuare!!!”, i-a transmis cineva sexy-impresarei. „Frumoasa mama…bravo ei ca poate sa se mențină”, a comentat altcineva. (VEZI ȘI: Anamaria Prodan, detalii neștiute despre iubitul fiicei sale, Rebecca. “Vine dintr-o familie…”)

Ionela Prodan a fost internată în spital

Timp de două săptămâni Ionela Prodan a fost internată la Spitalul Fundeni şi, ulterior, la Spitalul Elias, acolo unde i s-au făcut numeroase analize şi a primit tratament sub stricta supraveghere a medicilor. Ionela Prodan a slăbit spectaculos în ultima perioadă. Ea a dat jos 25 de kilograme şi acum cântăreşte în jur de 60 de kilograme.

În vârstă de 70 de ani, pe care i-a împlinit pe 6 octombrie, Ionela Prodan este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de muzică populară de la noi. De-a lungul timpului, Ionela Prodan a cântat alături de mari nume din muzica populară, inclusiv alături de regretatul artist Ion Dolănescu.