S-a aflat cine este românul asasinat în Costa Rica! Ionuţ George Oțelac şi iubita lui au fost împuşcaţi pe stradă!

Publicat: 11/09/2019 | 11:37

Ionuț George Oțelac avea 38 de ani, iar în mașină, alături de el, se afla fotomodelul Raquel Maria Gamboa Mora, în vârstă de 25 de ani. Atacul a avut loc la 12.30, ora locală, iar din primele informații reiese că ar fi fost vorba despre un asasinat la comandă.

Ionuț George Oțelac și Raquel Maria Gamboa Mora se deplasau prin centrul orașului Alajuelita, din provincia San Jose. Doi motociclişti îmbrăcaţi în negru s-au apropiat de mașina condusă de român și au tras asupra ei de mai multe ori. Ionuț George Oțelac a pierdut controlul volanului și s-a izbit de un autoturism care era parcat pe margina drumului. În urma impactului, mașina celor doi – despre care se spune că ar fi fost iubiți – a luat foc. Ionuț George Oțelac și Raquel Maria Gamboa Mora au murit pe loc.

”Fata părea că îl îmbrăţişa pe bărbatul cu care era. Parcă ar fi vrut să-l protejeze. A fost ceva oribil. Eram în autobuz şi urma să cobor când am auzit împuşcăturile. Apoi maşina a luat foc. Dacă nu ar fi intervenit un domn cu un stingător, cei doi ar fi ars complet înăuntru. Nu mai poţi fi în siguranţă niciunde”, a declarat un bărbat, potrivit observator.tv.

Ionuț George Otelac, implicat în traficul de droguri

Presa din Costa Rica a publicat informații despre Ionuț George Oțelac, scriind că acesta a fost arestat, în 2001 -pe aeroportul din Juan Santamari – pentru trafic de droguri. Asasinii celor doi nu au fost, încă, identificați. Autoritățile presupun că atacul „în stil mafiot“ este urmarea luptelor teritoriale care există în cantonul respectiv și în orașele din apropiere, acolo unde grupuri de criminalitate organizată se ocupă cu distribuția drogurilor.