Ireal ce se întâmplă, de fapt, în spatele camerelor la „Te Cunosc de Undeva” de la Antena 1. Andreea Bălan și-a dat arama pe față

Publicat: 17/08/2019 | 09:19

În septembrie, revine pe micul ecran “Te cunosc de undeva!”, una dintre cele mai îndrăgite emisiuni. Andreea Bălan face parte din juriu. Înainte de al 14-lea sezon, artista a dezvăluit secrete din culise. Este ireal ce se întâmplă, de fapt, în spatele camerelor.

“Colegii au descoperit că dacă nu mănânc la timp e nasol tare. Mă supăr, sunt iritată. Mai nou, îmi aduc de acasă, în caserole, în caz că întârzie mâncarea la platou. Dacă nu am mâncare, e jale, nu se mai înțelege nimeni cu mine!”, a spus Andreea Bălan potrivit libertatea.ro.

Eu stau cu ochii pe telefon în pauze, nu doar ca să mai aflu vești de acasă, despre copii, dar și pentru că, fiind propriul manager, am foarte multe de gestionat, de la concerte, la paginile mele de Instagram și Facebook și canalul de youtube, dar și alte lucruri de organizat. Nu mă pot rupe total de ele în cele 12 ore cât durează filmările”, a mai spus artista.

Citește și...