Irina Baianț, soprana superbă care a cântat pentru Simona Halep pe Arena Națională s-a întâlnit cu Putin! ”Nu m-am gândit niciodată!”

Publicat: 18/07/2019 | 16:39
Irina Baianț, soprana superbă care a cântat pentru Simona Halep pe Arena Națională s-a întâlnit cu Putin! ”Nu m-am gândit niciodată!”

Peste 30.000 de oameni au venit miercuri pe Arena Națională, unde Simona Halep și-a prezentat trofeul de Mare Șlem Wimbledon 2019. Au fost momente unice, cu Ion Țiriac în prim-plan, cu Andra cântând imnul, dar și cu o voce minunată, soprana Irina Baianț, care i-a cândat Simonei.

Blonda a atras nu numai prin voce, ci și prin frumusețe! Care este povestea sopranei care i-a cântat Simonei Halep melodia preferată?

Ceremonia dedicată revenirii acasă a Simonei Halep, după ce a obținut performanța istorică de a o învinge pe Serena Williams în finala de la Wimbledon, a fost una extrem de emoționantă. Printre momentele artistice care le-au atras atenția spectatorilor de pe Arena Națională a fost cel susținut de soprana Irina Baianț, ce i-a cântat campioanei noastre una din melodiile preferate ale acesteia, ”One moment in time”, Whitney Houston, scrie VIVA!

Irina Baianț are 29 de ani și este iubita lui Doru Todoruț, de la Deep Central, pe care l-a cunoscut când au participat împreună la Preselecția Națională Eurovision din 2016. Înainte de asta, blonda mai apăruse în finala ‘Vocea României’ din 2014, alături de Tiberiu Albu.

Irina Baianț a bifat până la aproape 29 de ani numeroase realizări profesionale, cântând pe marile scene ale lumii și având ocazia să-l cunoască pe Vladimir Putin, cu ocazia concertului de ziua acestuia, din 2015. ”Întâlnirea cu Putin fost o experiență puternică. Bineînțeles că nu m-am gândit niciodată că acest lucru se va întâmpla, dar istoria se scrie cu fiecare pas”, a povestit Irina.

Citește și...