Irina Begu și Mihaela Buzărnescu s-au calificat în finala turneului de la Eastbourne

Publicat: 30/06/2018 | 14:21

Aflate la primul lor turneu împreună, Begu și Buzărnescu au reușit calificarea în ultimului act al competiției din Marea Britanie. În semifinale, cele două au trecut de perechea Nadiya Kichenok (Ucraina)/ Ekaterina Makarova (Rusia), scor 4-6; 6-0; 10-6. (Console si accesorii gaming)

Irina Begu și Mihaela Buzărnescu, în finala de la Eastbourne

Irina Begu și Mihaela Buzărnescu se pregătesc pentru Wimbledon, dar înaintea meciului de debut reușesc să impresioneze la turneul de la Eastbourne, unde vor disputa finala de dublu. Sportivele noastre vor înfrunta echipa Gabriela Dabrowski (Canada)/ Yi- Fan Xu (China), care au reușit să câștige și un tiltu în acest an, la Sydney. (Cele mai bune oferte laptopuri)

În drumul spre finală, Begu și Buzărnescu au învins în primul tur perechea asiatică formată din Chan și Peng, favoritele 4 la câștigarea trofeului, cu scorul de 6-4; 3-6; 10-7. În meciul din sferturi, româncele au avut mai puțin de tras și s-au calificat în minimum de seturi, cu 6-2; 6-4, în fața Vaniei King (USA) și Katerinei Srebotnik (Slovenia).

În semifinale au trecut în 3 seturi de Nadyia Kichenok și Ekaterina Makarova, sportive cu multe meciuri în proba de dublu. Begu și Buzărnescu au reușit surpriza și, după o oră și 20 de minute, s-au impus cu 4-6;6-0; 10-6.

Calificarea în finală este recompensată cu 26.435 euro și 305 puncte în clasamentul WTA.

Citește și...