Irina Rimes bifează încă o despărțire: ”Nu știi tu să fii bărbat!”

Publicat: 24/01/2019 | 08:17
Irina Rimes bifează încă o despărțire: ”Nu știi tu să fii bărbat!”

Irina Rimes este o artistă de succes, însă la capitolul sentimental nu stă deloc bine. După un mariaj eșuat, vedeta a avut o relație cu chitaristul trupei sale, Cristi Comaroni. Însă, din păcate pentru cei doi, a sosit și momentul în care drumurile – nu neapărat în plan muzical – s-au despărțit.

Irina Rimes și iubitul chitarist au fost surprinși de paparazzi în vara trecută, numai că au preferat să fie cât mai discreți în ceea ce privește latura sentimentală a relației lor. Curiozitatea fanilor a fost și rămâne la cote maxime, în ceea ce o privește pe frumoasa Irina Rimes, iar acum se pare că vedeta este – din nou – singură.

Ultima piesă lansată de Irina poartă un titlu sugestiv: ”Nu știi tu să fii bărbat!” Irina a mărturisit că piesa este ceva mai veche, însă nu a dorit să o lansese la vremea respectivă pentru ca partenerul ei să nu se simtă, cumva, lezat.

”E o piesă mai veche, dar nu am lansat-o la acel moment pentru că eram într-o relație. M-am gândit la omul de lângă mine. Poate ar fi auzit versurile și știind că îmi cânt viața, ar fi suferit”, a mărturisit Irina Rimes.

„Îl cunosc, este foarte talentat şi îl felicit. Este un chitarist foarte talentat. După cum se pare cam da, sunt la început de drum şi le urăm de altfel numai bine în relaţie, domnule chitarist să o faci fericită!”, a spus, la un moment dat, Mircea Eremia.

Irina Rimes nu are noroc în dragoste

Irina Rimes, interviu exploziv despre foștii bărbați din viața ei

Irina Rimes consideră că, într-o relație este bine să existe gelozie, însă doar în doze mici, pentru că în caz contrar, iubirea se transformă într-una toxică și nu va duce către ceva bun. Întrebată dacă care e cea mai urâtă parte în situația în care ți se face dor de cineva, artista a vorbit pe larg despre acest sentiment pe care l-a trăit de multe ori.

“Un dram de gelozie e ok. Da, pentru că, în general, gelozia arată că omului de lângă îi pasă de tine și ce faci; dacă îl trădezi, dacă nu îl trădezi. Dacă nu există niciun fel de gelozie înseamnă că nu există acel sentiment de posesiune, interes și dacă nu există interes, nu există nici dragoste. Chiar și din respect există interes, dar aminte din dragoste. Nouă, femeilor, ne cam place să fim întrebate: «Ce ai făcut?», «Pe unde ai fost?», «Dar de ce ai zâmbit nu știu ce?». Adică, da, nu ar trebui să existe excesiv, că atunci duce la o ruptură. E chiar drăguț să existe puțin.

Depinde ce fel de dor ai: poate să îți fie dor de persoana iubită, că e plecată undeva, poate să îți fie dor de o persoană pe care nu o mai ai în viața ta și pe care nu o vei mai avea, poate să îți fie dor de o persoană pe care o ai în viața ta, dar nu în felul pe care ți-o dorești – și cred că ăsta e cel mai dureros: când știi că poți avea ceva, dar, de fapt, nu poți.

Citește și...