Irina Tănase și Valentin Dragnea l-au vizitat pe Liviu Dragnea la Penitenciarul Rahova

Autor: A.N.
Publicat: 28/10/2019 | 19:59

Iubita și fiul lui Liviu Dragnea au stat aproximativ o oră la Penitenciarul Rahova, unde l-au vizitat pe fostul lider PSD, care luni împlinește 57 de ani. Irina Tănase și Valentin Dragnea nu au făcut declarații.

Irina Tănase și Valentin Dragnea au ieșit de la vizita pe care i-au făcut-o fostului lider PSD, Liviu Dragnea, în jurul orei 18.40. Cei doi au stat aproape o oră la vizita pe care i-au făcut-o lui Liviu Dragnea, de ziua sa, când împlinește 57 de ani. Irina Tănase și Valentin Dragnea nu au făcut declarații.

Înainte de a-l vizita la penitenciar pe logodnicul ei, Irina Tănase i-a dedicat și o poezie lui Liviu Dragnea, pe contul ei de socializare.

”Cum te iubesc? Să încerc o-nșiruire.

Adânc, și larg, și-nalt, atât cât poate

Atinge al meu suflet când străbate

Spre grație, spre tot, spre nesfârșire.

Și te iubesc cu zilnica iubire,

În pașnic fel, în zori, pe scăpătate-

Și slobod, cum te lupți pentru dreptate,

Curat, așa cum fugi de lingușire.

Și te iubesc cu patimă avută

În vechi dureri și cu credința care

Părea, cu sfinți copilărești, pierdută.

Și te iubesc cu zâmbet, plâns, suflare.

Cu viața mea! și Domnhul de-mi ajută,

Te voi iubi în moarte și mai tare”, este sonetul scris de  Elizabeth Barrett Browning și pe care Irina Tănase i l-a dedicat lui Liviu Dragnea, de ziua de naștere a acestuia.

Fostul lider PSD este încarcerat la Rahova, iar recent conducerea Penitenciarului Rahova a respins o cerere de permisie a acestuia. Dragnea a fost condamnat la închisoare de 3 ani şi 6 luni cu executare, în luna mai, în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia de Protecţie a Copilului Teleorman.

Citește și...