Irinel Columbeanu și iubita de 21 de ani, pentru prima oară împreună într-o emisiune tv! Relația lor s-a înfiripat pe Facebook

Autor: Angie Voicu
Publicat: 07/06/2018 | 08:10

Irinel Columbeanu și iubita lui, Oana, au fost invitați pentru prima oară în platoul unei emisiuni tv. Afaceristul a dezvăluit tuturor cum a cunoscut-o pe frumoasa brunetă, care este cu 40 de ani mai tânără decât el. (Promotiile zilei la monitoare)

Irinel Columbeanu a mărturisit că a cunoscută pe Oana la un festival de modă, unde el era un simplu spectator, iar ea defila pe podium. Acesta a reținut chiar și hainele cu care era îmbrăcat manechinul.  (Reduceri mari la jocuri PC)

„Eram la un Festival al Modei Europene, iar în acea seară, de 27 de aprilie, eu participam în calitate de spectator și am remarcat-o pe Oana, care defila pe scenă.
Eu am reținut că avea o fustă albă, lungă, și privirea mea s-a oprit la fustă, după care am trecut mai sus, i-am reținut chipul și în acea seară am mai rămas puțin.
După care, fiind în acea seară și aniversarea președintelui Fashion Tv s-a servit și un tort, am stat mai mult, încercând să aflu mai multe amănunte… Am invitat-o inițial și pe fiica mea să meargă, dar a zis că nu vine, era cât pe ce să nu mă duc nici eu. 

A doua zi am făcut o postare pe Facebook-ul eu, intitulată „Modă și criptomonedele”. Era un subiect controversat, iar la câteva zile am primit mai multe like-uri, printre care și de la o persoană pe nume Oana. Eu de obicei nu mă uit, dar așa s-a întâmplat atunci. Când am intrat pe profilul ei, am recunoscut că este chiar persoană pe care o căutăm.  Deși nu îmi stă în obicei, dar am considerat că este politicos să îi cer prietenia și după vreo 2 ore am văzut că a acceptat-o, i-am dat un mesaj pe messenger prin care i-am mulțumit, iar apoi am continuat discuția.”, a povestit Irinel Columbeanu la Kanal D. Și Oana a vorbit cu entuziasm despre relația cu Irinel Columbeanu: „E o relație de iubire, bineînțeles! E o poveste simplă, nu e foarte complicată.