Irinel Columbeanu, umilit de propria fiică în SUA. Ce fotografie a postat Irinuca

Publicat: 12/02/2019 | 16:52

Irina Columbeanu a plecat din România pentru a locui alături de mama sa, în SUA. Monica Gabor a primit-o cu brațele deschise, iar acum fata locuiește împreună cu ființa care i-a dat viață, fratele vitreg și Mr. Pink.

Chiar dacă e departe de unul dintre părinți, Irina Columbeanu pare extrem de fericită în America, acolo unde relația pe care mama ei o are cu miliardarul chinez Mr. Pink, pe numele lui real Poe Qui Ying Wangsuo, i-a oferit fetiței un tată și un frate vitreg, cu care se înțelege de minune, conform Click.

Recent, Monica Gabor a postat în mediul online mai multe imagini cu iubitul, fiica şi băieţelul vitreg. Se comportă ca o adevărată familie. Lucru care, cu siguranță, nu-i convine lui Irinel Columbeanu. Mai ales că fata îl ține în brațe pe Mr. Pink, pe care îl consideră, deja, tatăl ei vitreg.

În legătură cu dorinţa mamei Irinei, ca fiica noastră să se mute cu ea în Statele Unite, pot spune că aceasta nu este o noutate pentru mine şi că amândoi părinţii suntem în egală măsură preocupaţi să-i asigurăm fiicei noastre un viitor cât mai promiţător.

În plus, eu însumi sunt pregătit, atunci când Irina îşi va manifesta această opţiune, ca nu numai să îmi dau acordul în acest sens, ci să încerc chiar să facilitez luarea la timp util a acestei decizii majore pentru cursul vieţii ei, rămânând în continuare solidar, în exclusivitate, cu doar ceea ce va fi mai bine pentru viitorul Irinei per ansamblu şi abţinându-mă să pun în ecuaţie şi să mă gândesc şi la al meu, a declarat Irinel Columbeanu.

Citește și...