Isăilă optimist înaintea meciului cu Ţara Galilor: „Sperăm să fie o seară fericită!”

Publicat: 14/11/2017 | 07:00
Isăilă optimist înaintea meciului cu Ţara Galilor: „Sperăm să fie o seară fericită!”

Daniel Isăilă, selecţionerul under 21, este încântat că se poate baza pe Răzvan Marin şi cu Ţara Galilor, în această seară de la ora 20:00 în condiţiile în care fostul jucător al Viitorului a fost convocat iniţial la naţionala mare.Selecţionerul under 21 a declarat  că mijlocaşul lui Standard Liege  este un adevărat lider. 

„Răzvan Marin şi-a dorit să vină, e un adevărat lider. Vrea să lupte cu noi şi merită apreciat. El e un exemplu pentru toţi cei care vor să joace sub tricolor. S-au antrenat normal toţi băieţii, Nedelcu s-a pregătit OK pe un teren mocirlos. Trebuie să aducem jucătorii la 100% din punct de vedere fizic, după un drum de 10 ore”, a declarat Daniel Isăilă.

Tehnicianul e optimist înaintea meciului cu Ţara Galilor, în condiţiile în care România este neînvinsă după cinci partide.

„Sperăm să fie o seară fericită pentru noi. Suntem pe un drum bun şi vrem să continuăm pe aceeaşi linie. Sper să profităm de greşelile galezilor şi să creştem în joc, aşa cum am făcut cu Portugalia. E o grupă extrem de echilibrată, cu formaţii puternice, aşa că se poate întâmpla orice. Trebuie să luăm maxim posibil din fiecare meci”, a afirmat Isăilă.

 

Iată lotul României pentru jocul cuŢara Galilor:

 

Portari: Ionuţ Radu, Relu Stoian, Cătălin Cabuz;

 

Fundaşi: Cristian Manea, Ionuţ Nedelcearu, Alexandru Paşcanu, Virgil Ghiţă, Andrei Radu, Vlad Olteanu;

 

Mijlocaşi: Dragoş Nedelcu, Dennis Man, Marco Dulca, Mihai Dobre, Ianis Hagi, Alexandru Cicâldău, Andrei Ciobanu, Silviu Balaure, Doru Dumitrescu, Răzvan Marin;

 

Atacanţi: George Puşcaş, Adrian Petre, Florinel Coman.

                          

Cristi P. 

Citește și...