Ispită de la Insula Iubirii, durere fără margini! Vedeta de la Antena 1 și-a privit mama cum îi moare în brațe: „După o lungă suferință”

Publicat: 19/01/2020 | 18:29
Ispită de la Insula Iubirii, durere fără margini! Vedeta de la Antena 1 și-a privit mama cum îi moare în brațe: „După o lungă suferință”

Una dintre ispitele de la Insula Iubirii a avut parte de o dramă pe care niciodată nu o va uita. Raul Popa, căci despre el este vorba, bărbatul considerat cea ami matură ispită a reality show-ului își amintește cu greu de momentele în care și-a văzut mama cum îi moare în brațe. 

Raul Popa a făcut impresie bună în Thailanda, acolo unde le-a demonstrat colegilor de la Purimuntra și Minitel, dar și telespectatorilor, că este un bărbat cu principii sănătoase, dar și un om extrem de matur, care a pus mereu accentul pe ajutorul pe care îl poate oferi persoanelor care au nevoie. În urmă cu ceva timp, Raul Popa și-a făcut curaj și a vorbit despre cea mai mare dramă din viața sa.

Fosta ispită de la Insula Iubirii a scris o carte, imediat după ce mama lui i-a murit în brațe. Susține că a învățat numeroase lucruri din experiențele negative și vrea, pe de altă parte, să ajute și alți oameni să treacă mai ușor peste lucrurile care îi doboară, din punct de vedere psihic și emoțional.

„Am greşit pe parcursul vieţii de multe ori. Am greşit faţă de mulţi oameni, apropiaţi, familie, prieteni sau străini. Faţă de unii încă mai am „datorii”, iar ele se vor întoarce înzecit.
Dar, aşa am învăţat! Despre mine, despre alţii, despre Viaţă. Aşa am învăţat pentru că, aşa cum spune cartea, cuvintele te ajută să înţelegi, dar experienţă este cea care te face să ştii cu adevărat.

Nu am obişnuit niciodată să vorbesc în mediul online că şi cum aş fi „cel care se adresează mulţimii”. Eu sunt doar un profesor de Educaţie Fizică care, într-o zi, şi-a dorit altceva.
Această carte a apărut în viaţă mea imediat după ce mama mea a murit în mâinile mele după o lungă suferinţă. Atunci am spus: Doamne vreau Înţelepciune! Nimic altceva.
Insula Iubirii m-a ajutat să înţeleg, dar mai ales să trăiesc experienţa a multe lucruri”
a scris Raul Popa, în cartea sa, despre drama suferită.

Citește și...