Italianul Bergodi e mulțumit: „E bine că avem maxim de puncte!”

Publicat: 15/09/2020 | 07:44
Italianul Bergodi e mulțumit: „E bine că avem maxim de puncte!”

Cristiano Bergodi, antrenorul principal al formației Universitatea Craiova, noul lider al Ligii 1, a declarat după jocul pe care elevii săi l-au câștigat în stil de mare echipă la Ovidiu cu Viitorul Constanța, scor 4-1, că este foarte mulțumit de acest început perfect de campionat în care oltenii au bifat nouă puncte din tot atâtea posibile.

„Sunt multumit de ce am făcut, pentru că am reușit să luăm nouă puncte. Important este că am câștigat și aici ceva. Chiar dacă în prima repriză nu mi-a plăcut pentru că după primul gol ne-am relaxat. În a doua repriză am jucat cu mai multă determinare. Trebuie să muncim mult, sunt mulțumit de ce am văzut. Vreau să-mi felicit băieții, mai ales pentru a doua repriză pentru că au jucat bine. Ne-am speriat puțin pentru Cicâldău, nu era nervos, el credea că putea sta pe teren. Koljic are de mult o jenă la genunchi și a cerut o schimbare. Eram mulțumit dacă eram încă în Europa, dar asta nu s-a întâmplat. Sunt mulțumit de jucători”, a declarat Cristiano Bergodi la finalul partidei câștigate la Ovidiu cu Viitorul Constanța.

La Ovidiu Koljic și-a trecut în cont o „dublă” în minutele 18 și 51, celelalte două reușite ale oltenilor purtând semnătura lui Bancu (min. 66) și Ivan (min. 74), golul de onoare al echipei lui Gică Hagi fiind reușit de Luckassen (min. 45+2).

În urma rezultatelor consemnate în runda a III-a, lider în Liga 1 este Universitatea Craiova, echipa pregătită de Cristiano Bergodi fiind singura cu maxim de puncte. Oltenii sunt urmați de FC Botoșani, FC Voluntari și CFR Cluj, toate cu câte 7 puncte dar despărțite de golaveraj.

Rezultatele etapei a III-a Liga 1
FC Argeș – UTA Arad 1-1
Dinamo București – FC Botoșani 1-1
Academica Clinceni  – Chindia Târgoviște 0-0
Politehnica Iași – Gaz Metan Mediaș 1-4
FC Voluntari – FCSB 2-1
Astra Giurgiu – Sepsi OSK Sf Gheorghe 2-2
CFR Cluj – FC Hermannstadt 1-0
Viitorul Constanța – Universitatea Craiova 1-4