Italianul Bergodi se întoarce în Copou cu gânduri războinice: „ Avem nevoie urgentă de puncte!”

Autor:
Publicat: 23/11/2019 | 00:34
Italianul Bergodi se întoarce în Copou cu gânduri războinice: „ Avem nevoie urgentă de puncte!”

Cristiano Bergodi, antrenorul principa al formației FC Voluntari, echipă aflată pe ultimul loc în Liga 1 după 16 runde, cu o zester de doar 7 puncte, a declarat că în ciuda situației din clasament echipa sa nu este victim în duelul cu Poli Iași din Copou.

„Este un joc foarte important pentru noi. În ultima vreme, au devenit toate jocurile foarte importante pentru că nu câştigăm punct, dar jucăm din ce în ce mai bine. Avem nevoie urgentă de puncte. Vom întâlni o echipă bună, care joacă bine. Sunt sigur că şi norocul va veni”, a declarat Cristiano Beergodi, antrenorul principal al formației FC Voluntari.

De partea cealaltă, Miai Teja, tehnicianul moldovenilor a afirmat că pentru elevii săi nu există în acest meci decât vaianta victoriei în cazul în care vor aceștia se mai gândesc la play-off.

„Important este să intrăm cu o atitudine foarte bună. Orice echipă poate să bată pe oricine, dacă arată în teren că poate să dea totul. Jucăm acasă, venim după o perioadă lungă în care am jucat pe teren neutru. Nu ştiu câţi suporteri vor veni pentru că, din câte am înţeles, vor fi zero grade. Nu o să fie deloc uşor”, a declarat Mihai Teja, la conferinţa de presă premergătoare partidei.

Înaintea duelului din Copou care va avea loc sâmbătă de la ora 18:00, moldovenii sunt pe locul 8 cu 21 de puncte, la cinci puncte de Gaz Metan Mediaș, echipă care se află pe locul 6, ultimul care asigură prezența în play-off.

Program etapa a XVII-a Liga 1

CFR Cluj – Chindia Târgovişte 4-0

Sâmbătă, 23 noiembrie         
ora 18:00 Politehnica Iaşi – FC Voluntari
ora 20:30 FCSB – Astra Giurgiu

Duminică, 24 noiembrie
ora 13:30 Academica Clinceni – Dinamo
Ora 16:30 Gaz Metan Mediaş – FC Botoşani
ora 19:30 Universitatea Craiova – FC Hermannstadt

Luni, 25 noiembrie
ora 20:30 Viitorul – Sepsi