Italienii scot fotbalul din carantină » În Serie A se va juca la foc automat!

Autor: Cristian P
Publicat: 02/06/2020 | 10:29
Italienii scot fotbalul din carantină » În Serie A se va juca la foc automat!

Încă un campionat important din Europa se va relua după ce a fost interrupt ca urmare a pandemiei de coronavirus care a cuprins întreaga lume.


Cele mai variate tipuri de pronosticuri, precum și super cotele zilei, le găsiți pe www.pariuri1x2.ro.


Este vorba de Serie A, campionat care a fost întrerupt în data de 9 martie. Cei care conduc destinele fotbalului din Italia au anunțat că sezonul în Serie A se va relua în weekendul 20-21 iunie, când vor fi programate patru meciuri restanţă din etapa a 25-a. Primul duel programat sâmbătă 20 iunie va fi cel dintre Torino- Parma, meci care va începe la ora 20:30, urmat de Hellas Verona – Cagliari, de la 21:45. Duminică, 21 iunie vor avea loc celelalte două restanțe ale rundei a 25-a, Atalanta Bergamo – Sassuolo, meci care va începe la ora 20:30 și Inter Milano – Sampdoria Genova de la 21:45.

Din acest sezon competițional al Seriei A mai sunt de disputat 12 etape. Lider în Serie A este Juventus Torino cu 63 de puncte, urmată de Lazio Roma cu 62 de puncte și Inter cu 54 de puncte.

Pentru finalizarea sezonului, echipele italiene vor trebui să joace în mod constant la mijlocul săptămânii şi în weekend-uri, până la începutul lunii august urmând să se dispute 124 de meciuri în 44 de zile. Potrivit calendarului anunțat de italieni, cea de-a 38-a şi ultima etapă se va disputa duminică 2 august.

 

 

Citește și...