Iubitul Simonei Halep, umilit de un prieten în fața a patru femei: ”Toni săracu’ rămâne singur, ca prostu’…”

Publicat: 19/11/2019 | 14:35

Alex, un prieten al iubitului Simonei Halep, a povestit – pe blogul personal – o întâmplare în centrul căreia s-a aflat colegul său de liceu. Totul se întâmpla în anul 1996, la Constanța, iar povestea de viață are, firește, farmecul său indiscutabil. 

Conform celor scrise de Alex, el era cel mai bun prieten al lui Toni. Acesta era la mare, în perioada respectivă, așa că nu putea rata reîntâlnirea cu prietenul cel mai bune.

 “Ajung eu în gară la Constanța unde mă aștepta sor’mea cu vreo alte 3 fete… Mi-au făcut o primire ca-n filme, se uitau ăia pe peron, ziceai că venise cel puțin Brad Pitt. Tot pe peron se afla și Toni care, fiind la mare, venise să-și vadă cel mai bun prieten (ăla-s eu) pe care nu-l mai văzuse de când se întorsese din America”, scrie Alex pe blogul personal.

Nu-i venea să creadă

Alex povestește că iubitul de azi al Simonei Halep le povestise multora că va merge la gară pentru câ sosește cel mai bun prieten al său, numai că, după îmbrățișările de rigoare, Alex se urcă în mașină, iar Toni rămâne singur, nevenindu-i să creadă ce i se întâmplă.

„Și le spusese tuturor cu care era la mare cum se duce el la gară că vine cel mai bun prieten și să nu-l aștepte pentru că probabil va petrece toată ziua cu mine. Cobor eu din tren, o îmbrățișez pe sor’mea, îl îmbrățișez pe Toni, ieșim cu toții din gară, văd Frontera de la Marlboro care mă aștepta, mă întorc la Toni și îi zic: Mulțumesc c-ai venit, mă duc cu sor’mea, te sun eu mai încolo. Doamne, să știți că mi se face rușine în timp ce scriu asta, dar așa am făcut. Toni săracu’ rămâne ca prostu’, nevenindu-i să creadă”, a relatat Alex, cel mai bun prieten al iubitului Simonei Halep. Ulterior, Toni i-a povestit lui Alex că s-a plimbat timp de două ore, prin oraș, cu troleibuzulo, fiindcă nu avea curaj să povestească nimănui cum fusese lăsat, cu buzele umflate, de cel mai bun prieten al său.

Citește și...