Iulia Albu a spus, în sfârșit, adevărul despre găina cu care a tot apărut la petreceri

Publicat: 07/07/2019 | 13:35

Iulia Albu, una dintre cele mai excentrice apariții din showbiz, reușește să se mențină, tot timpul, în centrul atenției. Vedeta este nemiloasă atunci când analizează vestimentația aleasă de femeile din lumea mondenă, însă nu se ferește să vorbească și despre ea însăși.

”Nu fumez, nu beau, nu pierd nopțile în cluburi și nu am atentat niciodată la bărbații altor femei. Da, aș putea pune că sunt adepta valorilor tradiționale”, spune Iulia Albu. Spune că este fascinată de astrologie și urmează mereu sfaturile pe care i le dă Neti Sandu. Cât despre… celebra găinușă cu care a apărut la foarte multe petreceri, Iulia este tranșantă.

Iulia Albu și… găina

Întrebată de libertatea.ro dacă nu cumva a fost sunată vreodată de cei de la Protecția Animalelor – existând și păreri conform cărora găina ar fi chinuită -, Iulia a dat un răspuns în stilu-i caracteristic:

”Nu m-am gândit la asta. Oare puii din galantare ce părere au despre acest subiect? Nu este nimic greșit în a nu înțelege. Este profund greșit însă să blamezi argumentându-ți propria incapacitate”.

A mărturisit recent că și-ar mai dori copii

Iulia Albu a postat în mediul online o fotografie care i-a intrigat pe fani. ”Ce ai acolo ??😮🙈😍 / ”Sarcină ușoară”, au fost doar câteva dintre mesajele celor care au sesizat burtica Iuliei.

Ce-i drept, stilista a mărturisit nu acum multă vreme că își mai dorește un copil. Ba chiar că asta vrea și iubitul ei, Mike, despre care nu se știu foarte multe detalii. “Cu siguranţă îmi mai doresc copii. Despre asta nu pot vorbi acum, aştept să fiu surprinsă. Dar da, lucrurile merg bine între noi, suntem de doi ani împreună şi este omul lângă care mă văd. Eu sunt aşa, foarte hotărâtă în privinţa asta. Iubitul meu m-a cucerit cu un detaliu neobişnuit: purta cele mai colorate şosete pe care le-am văzut vreodată la un costum absolut impecabil. Bine, au mai fost şi alte detalii, dar acesta a fost unul dintre ele”, a recunoscut vedeta într-un interviu.

Citește și...