Iulia Albu, atac devastator la adresa Andei Adam: ”Încă o apariție dezastruoasă!”

Publicat: 10/05/2019 | 21:18
Iulia Albu, atac devastator la adresa Andei Adam: ”Încă o apariție dezastruoasă!”

Iulia Albu continuă seria analizelor pe care la face, de multă vreme, la nivel vestimentar, iar în vizorul său a intrat celebra Anda Adam. Bineînțeles, Iulia Albu a găsit motive pentru a fi foarte dură în ceea ce privește vestimentația Andei, iar concluziile le-a transmis pe blogul personal.

Este vorba despre încă o apariție dezastruoasă a Andei Adam, în opinia Iuliei Albu, considerând că vedeta a făcut o alegere complet greșită atunci când a decis să aleagă o anumită rochie. Bineînțeles, fiecare cititor are dreptul la propria opinie, așa că Anda Adam nu ar trebui să fie foarte supărată. Iar din punct de vedere vestimentar, precum se știe, totul este… interpretabil.

”Anda Adam a ales o rochie total nepotrivită atât contextului actual, 2019, cât si in viață, în general. Paietele nu sunt o greșeală, însă paietele combinate cu lycra si tulle care se vrea transparent, dar nu este, pene de struțocămilă, extensii de slabă calitate, decolteu la vedere, pantofi cu platou din lac beige, mobilier din China, tapet din Balaurul Mov, aoleu… ce spuneam? Exact! Anda marchează încă o apariție dezastruoasă demnă de un trofeu BAU. Sper totuși să nu il pună în acel decor de un prost gust grotesc”, a scris Iulia Albu.

Anda Adam, criticată dur de Iulia Albu

Iulia Albu, atacată de Alin Gălățescu

Alin Gălățescu a luat imediat atitudine referitor la o declarație făcută de Iulia Albu. Vedeta a declarat după înmormântarea lui Răzvan că o parte dintre cei prezenți la cimitir n-au vrut altceva decât să câștige un plus de imagine pozitivă, în timp ce alții n-au făcut altceva decât să „fixeze un cui în sicriu”.

„Mi se pare ciudat ca unele persoane care l-au cunoscut în ultimele luni să se ducă și să țină discursuri, atacandu-i pe alții că sunt acolo ca să-i bată un cui în coșciugul lui Răzvan. Cine ești tu să spui o asemea aberație?” a spus Alin Gălățescu pentru OK Magazine.

Citește și...