Iulia Albu, dată afară de la „Bravo, ai stil!”. Cine a înlocuit-o

Publicat: 22/12/2018 | 11:57
Iulia Albu, dată afară de la „Bravo, ai stil!”. Cine a înlocuit-o

Cea mai controversată jurată de la ”Bravo ai stil” a fost dată afară. Show-ul care va debuta chiar în noaptea dintre ani nu o mai avea la pupitru pe extravaganta creatoare de modă Iulia Albu, ci pe una dintre concurentele sezonului 1.

Fanii emisiunii de modă sunt în stare de șoc de când au aflat că în locul Iuliei Albu va veni Cristina Mihaela Dorobanțu. Aceasta a cucerit publicul român prin eleganță și naturalețe, atât în timpul competiției, cât și ulterior.

De altfel, chiar dacă show-ul s-a terminat, Cristina Mihaela a rămas pe micile ecrane prin intermediul unor proiecte derulate în cadrul emisiunii ”Teo Show”. Așadar, alături de aceasta vor mai fi și moderatoarea competiției de fashion, Ilinca Vandici, și cei trei jurați care au rămas pe poziții: Cătălin Botezatu, Maurice Munteanu și Raluca Bădulescu.

Cel din urmă jurat, unul și dintre cei mai iubiți, s-a pregătit deja pentru a juriza concurentele. Vedeta s-a lăsat pe mâna medicilor esteticieni pentru ca atunci când show-ul va începe, să aibă un aer fresh pe micile erane. Raluca Bădulescu a decis să elimine ridurile, astfel că și-a injectat toxină botulinică.

Mihai și Iulia Albu s-au împăcat

Căsnicia lui Mihai cu Iulia Albu a durat șase ani, din care a rezultat o fetiță tare frumoasă, Mikaela. Despărțirea lor a generat un adevărat scandal, ambii au avut reproșuri, unul la adresa celuilalt, însă acum, relația lor este pe un făgaș normal, au făcut această înțelegere de dragul fiicei lor, potrivit spuselor designerului de pantofi.

Am o relaţie relativ bună cu fosta mea soţie. Ne vedem de creşterea copilului. Programul de vizită a rămas cel stabilit de instanţă. De sărbători, va fi la mine în al treilea weekend şi împreună vom încerca să facem tot felul de lucruri frumoase. Mikaela e deja mare acum, vorbim la telefon şi ne înţelegem de minune”, a mărturisit Mihai Albu pentru click.ro.

Citește și...