Iulia Albu face cumparaturi “pe caiet”, iar fostul sot i le achita! Uite pana unde merge ipocrizia

Publicat: 04/08/2015 | 00:30

Iulia Albu spune ca se descurca din punct de vedere financiar si ca nu e asemeni femeilor care traiesc din mila fostilor soti. In realitate insa, Mihai Albu ii achita criticului de moda toate datoriile.

Iulia Albu

 

Fashion editorul Iulia Albu ar putea primi trofeul pentru ipocrizie. Ea a declarat, recent, ca e independenta din punct de vedere financiar si ca nu e asemenea femeilor care traiesc din mila fostilor soti. Insa, situatia e diferita.

 

Iulia Albu

 

Cumpara pe caiet

Apropiatii Iuliei au povestit, pentru CANCAN.ro, ca aceasta se aproviziona frecvent de la magazinul din coltul strazii si a apelat la metoda platii “pe caiet”. Astfel, nu doar o data, Mihai Albu s-ar fi trezit in situatia in care a fost nevoit sa-i plateasca Iuliei datoriile acumulate la butic.

 

Iulia Albu

 

Au stabilit o pensie alimentara in valoare de 1000 de lei

 

La momentul divortului, Mihai si Iulia au stabilit, de comun acord, ca designerul sa plateasca pentru fetita lui, lunar, o pensie alimentara in valoare de 1000 lei. Femeia a declarat recent ca fostul ei sot ar putea suplimenta aceasta suma daca isi doreste, fara sa mentioneze, insa, ca tot el ii achita fetitei costurile gradinitei.
 

CITESTE SI:

 

Iulia Albu taie in carne vie! “Este o femeie frumoasa, dar sa depaseasca anii 2000!” Cui ii transmite asta

Iulia Albu si-a gasit nasul! O buna prietena a maturat cu ea pe jos:”E o cotoharla de care rade toata lumea”

 

Marius Dan

Citește și...