Iulia Albu o desființează pe Andreea Marin: „Arăți de parcă te-ai pregăti să dai un casting de asistentă TV”

Publicat: 08/06/2019 | 17:56

Toată lumea s-a obișnuit deja cu criticile Iuliei Albu privind vestimentațiile vedetelor de pe plaiurile noastre mioritice. Designerul nu are nicio reținere când vine vorba de greșelile vestimentare și spune lucrurilor pe nume, chiar dacă de multe ori deranjează expresiile folosite. De această dată, „victima” a fost Andreea Marin, care a fost desființată din cauza rochiei pe care a purtat-o la un eveniment, dar nici look-ul nu a salvat-o deloc.

Ținuta Andreei Marin, despre care am mai discutat, îmi furnizează un material important și anume, cum să NU porți argintiul sau, vreodată, o perucă nepotrivită. Există anumite materiale și croiuri care pot altera vizual silueta purtătoarei, facându-i imensul deserviciu de a-i supradimensiona inutil formele. Reverele specifice vestimentației masculine nu pot fi integrate în orice design, iar cureaua nu trebuie poziționată niciodată la jumătatea distanței dintre bust și talie, ea putând marca, fie o siluetă “empire” (marcajul fiind sub sâni), fie o silueta clasică, cu “sprijin” pe talie. Of, Andreea! Fără a exagera, arăți de parcă te-ai pregăti să dai un casting de asistentă TV. Păcat. BAU!, a scris Iulia Albu pe blogul ei.

Ce a putut să spună Iulia Albu despre Andra Măruță: “Mi se pare atât de…”

Alături de Andra, la rubrica specială de pe blogul Iuliei Albu au apărut ieri: Irina Rimes, Laura Cosoi, Mihai Bendeac, Mihai Bobonete și Andreea Marin – care a fost aspru criticată pentru apariția pe care a avut-o în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță; ea a purtat o rochie verde și elegantă, iar machiajul a fost unul clasic.

Dacă cei mai mulți dintre cei aleși recent de fashion icon au primit critici, Irina Rimes și Andra Măruță au fost apreciate. Soția prezentatorului de la Pro TV a primit laude pentru una dintre aparițiile pe care le-a avut în turneul său: “Îmi place în mod deosebit această imagine cu Andra!  Mi se pare atât de umană și în același timp atât de puternică această imagine a Andrei desculță pe scenă. Îmi pare rău că nu am fost la concertul ei, însă, cu prima ocazie, voi merge cu siguranță”.
Citește și...